Vučić: Kada završim sa vladavinom iz Srbije će nestati još DVA MILIONA LJUDI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom se obratio javnosti iz Budimpešte. On je istakao da je ključna tema mali broj dece u Srbiji i mi moramo da preduzimamo splet mera koje je priredio ministar Dmitrović.

„Nadam se da ćemo da postignemo bolji rezultat u manjim sredinama“, izjavio je Vučić i dodao da moramo da napravimo veći skok

„Sela su nam pusta, druge opštine u Srbiji se u prazne. Nemamo nigde dobru situaciju, pa ni u Novom Pazaru. Beograd izvlače migracije“, rekao je on i dodao da nigde ne postoji najbolje rešenje, ali da je situacija loša. Kaže i da ovako „Srbija za 20 godina neće imati ni 5 miliona stanovnika“.

„Isprazniće nam se zemlja“, jasan je Vučić.

O promenama u SNS-u

„Nemam ništa nigde u inostranstvu. Nemam račune i pare. Ne možete da me ucenite“, rekao je predsednik nakon što je izjavio da je ponosan na sve što je do sad urađeno.

„Mene zanima šta će se pričati o ovom periodu za 20 – 30 godina“, jasan je predsednik.

Govoreći o promenama u SNS, rekao je da će oko 50 odsto članova glavnog odbora biti promenjeno.

„Nikada SNS ne sme da se pretvori u onih 10 partija koje su se izrodile od DS-a i koje služe za pljačku“, rekao je on i naglasio da je 60 posto gradonačelnika i predsednika opština promenjeno, ali da se „o tome ne priča“.

Najavio je i velike promene u vrhu stranke.

„Očekujem da 40 – 50 odsto članova predsedništva bude promenjeno, što je i logično. Morate da imate novu energiju i snagu, da pokažete da želite da idete napred“, zaključio je on.

Rekao je i da mora da postoji „tigrovo oko“, a i da se nada da oni koji budu skinuti sa funkcija nisu u stranci zbog istih.

Podsetimo, premijer Mađarske Viktor Orban organizovao je večeru za učesnike Četvrtog demografskog samita u Budimpešti, na kojoj učestvuje i predsednik Vučić.

Takođe, on je danas popodne posetio i Crkvu Svetog Ðorđa u Budimpešti, koja pripada Eparhiji budimskoj, gde ga je dočekao vladika Lukijan sa sveštenstvom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra učestvuje na Četvrtom demografskom samitu koji se održava u Budimpešti.

Takođe, imaće i odvojene susrete sa predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, kao i sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Janezom Janšom i predsednikom Vlade Češke Republike Andrejem Babišom.

Podeli
Updated: септембар 23, 2021 — 9:55 am

1 Comment

Add a Comment
  1. U SNS su prešli najveći lopovi koji su pre bili na vlasti zato on tako i priča jer mu oni najviše trebaju kako bi sebi i svom bratu i kriminalcima napunio džepove!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *