VUČIĆ: Koljači su hrabri, nisu kukavice! (VIDEO)

„Kriminalac se kriminalcu raduje. Isti su Jovica Todorović i Marko Miljković, osim što Jovica Todorović nema hrabrosti da bude koljač, ali isti im je „majndset“. Nije to preterano, ja pričam o onome što oni misle. To je isti kriminalni um, samo što je ovaj kukavica, a ovaj drugi nije“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je pritom izjednačio člana kriminalne grupe i advokata.

Aleksandar Vučić i mediji koji su pod kontrolom režima na sve načine pokušavaju da se ograde i „operu“ od kriminalnog klana Veljka Belivuka, na sve načine žele da sakriju da ga je upravo režim stvorio, na šta su ukazivali opozicionari, a kako bi u tome i uspeli – ovih dana konstantno povezuju Belivukov klan sa opozicijom.

Poslednji u nizu koji je stavljen u istu ravan sa Belivukom, Miljkovićem i ostalim kriminalcima jeste advokat Jovica Todorović, član pravnog tima Narodne stranke, i to zbog njegove izjave, u kojoj je naveo da „Miljkovićevi navodi o vezi sa Vulinom i državnim vrhom deluju mnogo konkretnije nego sama odbrana Aleksandra Vulina i Svetozara Vujačića“.

To je Vučić iskoristio da uporedi advokata i Marka Miljkovića, na šta je Jovica Todorović odgovorio putem Tvitera.

– Aleksandre Vučiću, prvo, po Vašim kriterijumima, ja sam, kažete, kukavica, jer nikada ne bih mogao da zakoljem čoveka, a nikada nisam ni pile… Onda, priznajem s ponosom, kukavica sam jer volim ljude i poštujem ljudski život – počeo je Todorović, a onda i nastavio:

– Drugo: Vi ste ukinuli sve institucije pravnog poretka, da biste imali svu moć, legalnu i ilegalnu, u svojim rukama. Zato, „hrabri“ u Srbiji mogu i da kolju i da melju ljude samo dok im Vi to dopuštate. I, treće, ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju. Nije mi žao, jer sve što ste činili, činili ste iz koristoljublja i zbog nezajažljive želje za vlašću i moći – naglasio je Todorović.

Podeli
Updated: јул 31, 2021 — 10:58 am

2 Comments

Add a Comment
  1. Hrabar na jeziku kukavica priča o kukavicama!

  2. Ti si vucicu znaci Hrabar i ti hladno mozes da zakoljes dete, zenu, coveka tj Ljudko bice a mi svi smo kukavice.
    Ove ce te kukavice oterati na dugogodisnju robiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *