VUČIĆ: Kome ne valja neka se seli iz Srbije! IMA BRE DA RADITE (VIDEO)

Cinične i nadmene izjave predsednika SNS koji se inače ceo život bavi laganim poslom politike, razbesnele su korisnike društvenih mreža.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku AFT kako bi se po drugi put slikao na mestu kojim se predhodno hvalio.

Prethodno se u Prijepolju sastao sa poljoprivrednim proizvođačima, a zatim sa predsednicima opština Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i Sjenica. Potom je prisustvovao i otvaranju hotela Terme.

“U Priboju videti fabriku posle 40 godina, to je neverovatno”, rekao je predsednik SNS tokom obilaska

Kako je dodao, supružnici Selma i Samir Rustemović su zaslužni za mnogo toga.

“Posebno ću da se zahvalim Dirku i Jensu koji su uložili pare i napravili ovo, naši nemački prijatelji. Selma gura energijom kao buldožer, a Samir ne odmaže”, poručio je Vučić, iako on kao predsednik države nema nikakva ovlašćenja u sferi ekonomije i nije mogao da dovede firmu u Srbiju.

“Težak je to hleb, ali sigurna budućnost”

U ovom trenutku, kaže, tu je zaposleno 160.

Među zaposlenima je 70 odsto žena.

“Težak je to hleb, ali sigurna budućnost za svaku porodicu”, rekao je vođa Naprednjaka.

O neradnoj nedelji

Prema njegovim rečima, to su “dobri ljudi, pametni, koji vole Priboj”.

“A ovde Dirk dođe pa spava. Kako ste mislili da Nemac zarađuje pare? Vredni ljudi, a ne traže još jedan slobodni dan. Ja kad čujem te ideje da nedelja bude neradni dan, subota da bude neradni dan, petak da bude neradni dan – može, idite u te zemlje, a u Srbiji mora da bude radni dan, da bismo mogli da stignemo te koji danas razmišljaju o neradnim danima”, ocenio je.

Podeli
Updated: јун 4, 2021 — 7:14 am

10 Comments

Add a Comment
 1. A šta nije tačno od ovoga što je rekao ?

 2. Ima li gospodin Predsednik neki dan radnog staža u nekoj firmi kod privatnika kao“mladji referent“pošto je pravnik ili sam uplaćuje radni staž.

  1. Nzm šta je loše rekao?Moja tetka radi u Nemačkoj,ima dobru platu ali se radi od 7 do 7.

   1. Ja radim u Nemackoj od 7i25h do 15i30 da dana slobodna

 3. Ne pada mi na pamet da radim u Srbiji bilo kojim danom za te vaše plate. I ništa me ne može pokolebati, pa ni glad. Zaboravite na to da se Nemac bogati na mojoj grbači, neće moći.

  1. Ja sam otišao još 2000 u inostranstvo zbog onih pre njega a on je samo jos vise unakazio tu nesrećnu zemlju i narod imam svoju malu firmicu i živim lepo radim za sebe niko me ne maltretira niko se ne bogati na mojoj grbači i naravno neću se nažalost nikad ni vratiti 😎

 4. tako je presednice ko radi neboji se gladi.

 5. Tvoj je rad taj da ubijaš ljude kakav je đinđić, ćuruvija, ivanović, cvijan i još ih posthumno debelo zaliješ namjesto betonom kao tvoj velja nevolja sa blatom svih medija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *