Vučić krenuo na fakultet, objavio sliku iz školske klupe

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić seo je ponovo u školsku klupu. Objavio je, naime, na svom zvaničnom Instagram profilu fotografiju na kojoj sedi sa studentima na svečanom prijemu nove generacije Visoke sportske škole strukovnih studija.

-Sretan sam što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dječačkih snova- napisao je Vučić uz fotografiju na kojoj je pored ostalih studenata, mora se priznati, zaista “najkrupniji”.

Njegova želja je, kako je to objavio u julu kada je upisao ovaj studije, oduvek bila da postane košarkaški trener.Na slikama koje je objavio predsjednik SNSa zanimljivo je da je jedini student koji ne nosi masku.

Predsednik SNSa je ranije u jednom od intervjua najavio da će se školovati za košarkaškog trenera i da planira da se bavi tom profesijom nakon što okonča političku karijeru.

Korisnicima društvenih medija nije promakao trenutak kada je Vučić po drugi put postao brucoš, a odmah je usledila lavina sarkastičnih komentara na račun čoveka koji svojim postupcima očigledno izaziva takve pošalice.

Gotovo svima je zapalo za oko da nije poštovao epidemiološke mere i da dok je sedeo u amfiteatru, nije imao zaštitnu masku za razliku od svih drugih

Ovo su samo neki od urnebesnih komentara tviteraša:

– Hajmo svi da prijavimo Visoku sportsku i zdravstvenu školu u Beogradu kontakt centru za inspekcije jer student ne poštuje mere prevencije od covida 19… Ne drži distancu, niti nosi masku… Molim vas!

Podeli
Updated: 2 октобра, 2020 — 7:38 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *