Vučić krenuo na fakultet, objavio sliku iz školske klupe

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić seo je ponovo u školsku klupu. Objavio je, naime, na svom zvaničnom Instagram profilu fotografiju na kojoj sedi sa studentima na svečanom prijemu nove generacije Visoke sportske škole strukovnih studija.

-Sretan sam što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dječačkih snova- napisao je Vučić uz fotografiju na kojoj je pored ostalih studenata, mora se priznati, zaista “najkrupniji”.

Njegova želja je, kako je to objavio u julu kada je upisao ovaj studije, oduvek bila da postane košarkaški trener.Na slikama koje je objavio predsjednik SNSa zanimljivo je da je jedini student koji ne nosi masku.

https://www.instagram.com/p/CF2CFz7JfCD/?utm_source=ig_embed

Predsednik SNSa je ranije u jednom od intervjua najavio da će se školovati za košarkaškog trenera i da planira da se bavi tom profesijom nakon što okonča političku karijeru.

Korisnicima društvenih medija nije promakao trenutak kada je Vučić po drugi put postao brucoš, a odmah je usledila lavina sarkastičnih komentara na račun čoveka koji svojim postupcima očigledno izaziva takve pošalice.

Gotovo svima je zapalo za oko da nije poštovao epidemiološke mere i da dok je sedeo u amfiteatru, nije imao zaštitnu masku za razliku od svih drugih

Ovo su samo neki od urnebesnih komentara tviteraša:

– Hajmo svi da prijavimo Visoku sportsku i zdravstvenu školu u Beogradu kontakt centru za inspekcije jer student ne poštuje mere prevencije od covida 19… Ne drži distancu, niti nosi masku… Molim vas!

Podeli
Updated: октобар 2, 2020 — 7:38 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *