Vučić krije STRAŠAN VIDEO iz Doljevca, a pokazuje izmasakrirana tela

Više od dve godine je prošlo od kako je tragično nastradala Stanika Gligorijević na naplatnoj rampi u Doljevcu, kada je u automobil u kome je bila udarilo službeno vozilo u kom se nalazio tadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić sa vozačem. I dalje javnosti nisu prikazana dva minuta snimka za koji je predsednik Srbije tvrdio da je „užasan“ i da ne preporučuje porodici nastradale da ga pogledaju. S druge strane, Vučiću i drugim funkcionerima „faktor užasnosti“ izgleda nije bio bitan kada su u pitanju slike izmasakriranih žrtava klana Veljka Belivuka, te su pomenute fotografije u više navrata prikazali javnosti.

Govoreći o nesreći na naplatnoj rampi Doljevac, gde se zbog „nestala“ dva minuta snimka ne može sa sigurnošću utvrditi ko je upravljao službenim voziom, Vučić je rekao da je posetio porodicu nastradale Stanike i da im ne preporučuje da ga pogledaju.

– Što se tiče snimka, ja sam lično posetio porodicu nastradale žene i zamolio čoveka i rekao mu „Ne preporučujem Vam da gledate snimak, kad god hoćete možete da dođete da pogledate snimak“ – izjavio je Vučić u decembru 2019. godine, dok je u intervjuu za Glas Amerike, avgusta iste godine, rekao sledeće:

– Snimak je užasan, a pošto vidim da izražavate sumnju, ja ću da zamolim nadležne države organe kao predsednik Republike da vam pokaže to. Da vidite kakvim ste se lažima služili svih prethodnih meseci. To ću da uradim, ja Vas molim da izađete na televiziju da se izvinite za sve laži koje smo izgovarali o ovom slučaju. I ništa više. Da li zaista mislite da bih bio budala da pogledam snimak i da vam kažem da je to tako. A da znam da taj snimak postoji koji bi dokazivao nešto drugo.

Godine i meseci prolaze, a dva sporna minuta snimka i dalje nisu prikazana javnosti.

Ali zato je vlast imala slobodu da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom dva puta pokazuje stravične slike ubijenih žrtava klana Veljka Belivuka, gde su porodice žrtava iznova morale da proživljavaju bol i tugu, videvši šta je pomenuti klan uradio njihovim voljenima.

Izgleda da je porodice nisu bitne već politička korist. Jer kad treba da se sakriju dva minuta, tada se porodicama savetuje da ne gledaju snimak, a kada treba da se skupe politički poeni na konto onih koji su do juče slobodno mogli da čine takva zvrstva ispred nosa vlasti, tad se za žrtve i porodice ne brine.

Jer šta je tuga i bol, naspram dobrog rejtinga i hvalisanja vlasti kako su uhapsili najjači klan u Srbiji. Klan koji je to juče radio sve što je radio, a da niko nije prstom mrdnuo da ih spreči.

Podeli
Updated: јул 20, 2021 — 7:20 pm

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *