VUČIĆ: LAŽETE kada kažete da je Kosovo naše (VIDEO)

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić izjavio je da su jedino Dobrica Ćosić, Zoran Đinđić i on predlagali neki plan za rešenje kosovskog problema, ali na pitanje N1 nije mogao da objasni koji je to njegov konkretan plan, već je rekao da on – ne postoji.

„Kakav ste vi plan mogli da čujete od mojih političkih protivnika sem da su protiv svega. Šta god da smo predložili, uvek su bili samo protiv svega. Aj recite mi jedan plan o Kosovu koji su predložili, bilo ko“, kazao je Vučić.

Naglasio je da je on „jedini predložio nekakav plan“.

„Ja sam jedini koji je nekakav plan predložio. I zato su svi skočili na moja leđa. Aj, kažite mi jednog Srbina koji je nekakav plan predložio. To je bio Dobrica Ćosić, kojem je nešto palo na pamet i zato su ga odmah sasekli u korenu, padalo je na pamet nešto Zoranu Đinđiću, istog sekunda sasečen u korenu. Ja ne kažem da je zbog toga ubijen, niti sam spreman da to potvrđujem, ali samo kažem da je sasečen u korenu. I to sam uradio i ja. Ajde da vas čujem koji ste to plan napravili? Nikakav“, izjavio je Vučić.

Loading...

Planovi su sve je to naše i biće naše, e ma nemojte! E nemoj da lažete narod! – rekao je vođa Srpske napredne stranke u izjavi koja predstavlja direktno gaženje Ustavom zagarntovanog suverniteta Republike Srbije.

Na pitanje novinarke da li može da kaže koji je to plan za Kosovo predložio, Vučić je odgovorio: „Ne mogu. Nijedan! Kao što je N1 uvek i govorio! I Dragan Đilas! Podržavam plan Dragana Đilasa. Nisam ga još čuo, ali njegov plan podržavam. Njegov plan i plan Boška genija Obradovića, zajedno sa ovim studentom od tri’es godina! To je najbolji plan“.

Podeli
Updated: 19 септембра, 2019 — 2:57 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.