Vučić: Memedović je folirant koji lije lažne suze! (VIDEO)

Svi koji drugačije misle od Aleksandra Vučića, automatski postaju njegovi neprijatelji i bivaju provlačeni kroz blato. Na red je sada došao Jovan Memedović, zaštitno lice RTS-a i čovek koji se bori za zdrav vazduh, vodu i zemlju, za razliku od predsednika Srbije, koji nema ni dana radnog staža, ali zato zna da vređa neistomišljenike. A Memedović se našao na Vučićevom udaru jer je, videvši kakva je situacija u Gornjim Nedeljicama, zaplakao.

Vučić se ne libi da, kada god se pojavi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a to je svakodnevno, napadne one koji se ne slažu sa njegovim odlukama, mišljenjem, interesima…

Nije Vučić do sada birao sredstva, direktno ili putem tabloida koje kontroliše napadao je političke neistomišljenike, a sada je očigledno odlučio da proširi listu, pa je udario i na Jovana Memedovića, čoveka koji je dugi niz godina zaštitno lice Radio-televizije Srbije i koji, za razliku od Vučića, ne može mirno da gleda kako sela propadaju.

Tako je naprednjački lider i samo i slobodno vreme predsednik Srbije pomislio da je Badnji dan idealan trenutak da pošalje još koju otrovnu strelu, pa je izjavio sledeće:

– Ne mogu ni da gledam te lažne suze raznih foliranata u ovoj zemlji koji glume da im je do nečega stalo, a pri tome nemaju pojma ni o čemu – rekao je Aleksandar Vučić.

Tako je napao Jovana Memedovića, koji je, dok je prolazio kroz Gornje Nedeljice, a gde Rio Tinto planira da kopa litijum, zaplakao. I tom prilikom skrenuo pažnju koliko je bitno da se očuva selo.

– Da li smo svesni šta mi, zapravo, imamo? Koliko dobre zemlje imamo, koliko izvora i reka imamo, koliko još uvek zdrave hrane imamo? Jesmo li svesni da mnoge druge zemlje to nemaju? – upitao je Memedović i uputio apel:

– One žude za tim i zavide nam. Budimo pametni, sačuvajmo to što imamo. Čuvajte svoje okućnice, livade, domaćinstva, sačuvajte zemlju na kojoj ste rođeni. Još uvek ovde, u našoj zemlji priroda je na našoj strani. Onda ne idite protiv nje.

Memedović je prošao automobilom kroz selo Gornje Nedeljice, koje je najviše na udaru Rio Tinta, a prizori napuštenih i urušenih domaćinstava naterali su mu suze na oči.

– Možete da zamislite koliko ovo meni teško pada, kad 20 godina pričam „Ljudi, ne napuštajte sela, držite se sela“. To je održalo ovaj narod tolike godine i ovu zemlju. Najvrednije što imamo je na selu – konstatovao je Memedović.

I, eto, takav apel, ljudski, očigledno se nije svideo Vučiću, mada nikome nije jasno zbog čega, pa je sada napao i zaštitno TV lice RTS-a. Pitamo se samo ko li je sledeći…

Podeli
Updated: јануар 6, 2022 — 10:05 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Bolesnik nije smeo ime da mu pomene. Uzeo bolesnik pare od Ria Tinta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *