VUČIĆ: Migranti će nam dizati natalitet, ko napravi dete dobija državljanstvo (VIDEO)

Srbija je na putu da postane ksenokratija, politički sistem u kome vladajuća stranka masovno dovodi migrante i daje im državljanstvo i socijalnu pomoć, a oni se za uzvrat odužuju glasovima na izborima…

Predsednik SNS Aleksandar Vučić ocenio je da je Srbija dobro vodila migrantsku politiku, mada, kako je rekao, na samom njenom početku mogli smo još bolje da se postavimo.„

Moj stav o tom pitanju se razlikuje od svih vaših i od gotovo 99 odsto svih građana Srbije. Ja nemam tu vrstu straha od migranata. Da li među njima ima loših ljudi – ima, isto kao i kod nas. Da li ima dobrih – ima, isto kao i kod nas“, odgovorio je Vučić na pitanje novinara da prokomentariše aktuelnu migracionu politiku u Srbiji.

Početak krize smo, prema njegovim rečima, mogli bolje da iskoristimo i imali bismo više dobrih stvari, a manje problema u budućnosti. Govoreći o deci migranata, predsednik Vučić je rekao da oni imaju sva prava.„Njihova deca imaju sva prava.

Oni koji hoće da postanu građani Srbije to mogu pod određenim uslovima i tu nema nikakvih problema. Dobrodošli su u Srbiji“, rekao je predsednik Vučić.

Loading...

Istovremeno, Vučić je u svom govoru glorifikovao autoritarnu kancelarku Angeli Merkel liderku koja ima kako kaže pamtnu i mudru migrantsku politiku.

Merkelovu opozicija upravo optužuje za ksenokratiju, jer vlada preko jedne decenije tako što u Nemačku godinama unazad uvozi milione novih glasača.

Fenomen takozvanih „sidro beba“ kako ih je nazvao predsedanik SAD Donald Tramp, dece koju migranti ciljano prave kako bi se usidrili u nekoj drugoj zemlji i dobili pravo na državljanstvo, a brojne zemlje u svetu ne dozvoljavaju takvu praksu dodelu državljanstva samo na osnovu porođaja u njihovoj državi.

Podeli
Updated: 10 фебруара, 2020 — 10:21 am

2 Comments

Add a Comment
  1. neka ne prodaju našu decu, ne trebaju nam migrnti,i ti šiptarsko kopile imaš toliko vanbrčne dce, što da nam prave migranti? ne trebaju meni crni unučići.ja hoću naše bele i pravoslavne đubre jedno prodato i pedersko mislim da nećeš još dugo ostati n vlasti,a sve tvoje dupeuvlakače ćemo u ćorku sa tobom i tvojom kriminalnom klikom,šta si nam uradio od ove naše rajske srbije? napravio si nuklerni otpad, budalo lažljiva, i usrana i upišana, a potom još i sifilistična,NEĆEMO MIGRANTE ZABORVI DOSTATI JE ONIH 50,MILIJARDI EURA ŠTO SI POKRO OD NMARODA VRATI NAM NAŠE PENZIJE POD HITNO, JER SU TI BLOKIRANI SVI EURI U SVIM BANKAMA PO SVETU, SIROMAŠNI NAROD N ULICE TERAŠ SA DECOM, A STANOVE MIGRANTIMA, PA NEĆE MOĆI ŽAVALONJO <3

    1. Milena Nikšić svaka ti je zlatna reč

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *