VUČIĆ: Moj sin je običan radnik, radi za 500 evra mesečno (VIDEO)

Ja sam ponosan na svu svoju decu, beskrajno sam srećan što ih imam i mnogo ih volim – rekao je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživo u jutarnjem programu osvrnuvši se u TV gostovanju i na pretnje, napade i uvrede upućene njegovoj deci i porodici.

– Verujem da će biti dobri i pošteni ljudi, a da li će biti i uspešni to samo od njih zavisi – dodaje Vučić.

Vučić je otkrio i da je saznao da mu sina Danila fotografišu strani obaveštajci i to na radnom mestu na kojem radi kao običan radnik za platu od 500 evra…

Predsednik je zaboravio da naglasi kako je Danilo stasni fudbalski navijač, i da ima krajnje neobično društvo sa kojim provodi vreme. Danilo Vučić, prisustvovao je utakmici između Srbije i Kostarike na svetskom prvenstvu u Rusiji. To samo po sebi ne bi moralo da bude nimalo bitno da Vučić mlađi juče nije bio u društvo sa (makar) dvojicom osuđenih kriminalaca! I to ni manje ni više neko članova ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića – Saleta Mutavog.

Na slici iznad možete videti mlađanog Danila (uokvirenog crvenom bojom) u društvu više ljudi koji su juče bili na utakmici u Samari.

Levo uokviren žutom bojom je Milan Krasić, član Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“, čovek koji je prvobitno osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva takođe Partizanovog navijača Ivana Perovića 2011. Ipak, presuda mu je poništena pa čeka novo suđenje. Do tada, kao što vidimo, slobodno putuje svetom i druži se sa članovima porodice Vučić.

Desno, takođe zaokružen žutim krugom je Aleksandar Vidojević, poznat i kao Aca Rošavi. Reč je takođe o čoveku sa debljim kriminalnim dosijeom i jednim od članova nekadašnje kriminalne ekipe Aleksandra Stankovića.

Kakvim poslovima se bavi predsednikov sin ostaje ipak misterija, jer obični radnici u ovoj zenlji nisu u prilici putovati čarter letovima za Moskvu na svetsko prvenstvo u društvu veoma poznatog mafijaškog klana

Podeli
Updated: фебруар 5, 2021 — 7:19 pm

5 Comments

Add a Comment
  1. Radi kao potkazivac ili ti cinkaros , na tatu lici.

  2. NIKAD VECEG LAZOVA SRBIJA NIJE IMALA ZA PREDSEDNIKA.

    1. Da, da, ovo mi je već poznata priča, Miloševićev je nosio gajbe pa je zaradio milion, videćemo koliko ovom treba da zaradi milion,

  3. koji roditeljnevoli svojudecu toje suvisno pominjati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *