Vučić: Mom Danilu je uništen život

„Ja ne živim da bih krao, nego da jurim da ostane nešto iza mene. Imam problem sa neodgovornom politikom, imam problem što je mom starijem sinu život uništen i to ne mogu da oprostim“, izjavio je Aleksandar Vučić na temu prisluškivanja njega i članova porodice.

Predsednik je najpre rekao da nadležni organi rade svoj posao i da ne želi da govori na tu temu, ali…

– To je za mene bilo vrlo bolno u ličnom smislu, ali prevazišao sam to. Ne mogu da oprostim, ali ne želim da se njihovoj deci vrati na takav način. Ne živim za to da bih krao i bio prebogat, već da nešto ostavim iza sebe. Jurim za putevima, prugama, za filmom o Jasenovcu, Stefanom Nemanjom), obnovom Hilandara… – rekao je Vučić i, ipak, nastavio.

– Danilu, tom dečaku je život uništen. Da, ima dovoljno snage da ostane da se izbori za budućnost. On koji nosi majicu „samo srpsko Kosovo i Metohija“ kaže jedino rešenje je da ode u inostranstvo. On koji mrzi inostranstvo, i njega su pratili i fizički… Nemaju oni više ništa, gotova je to priča.

– Mislili su da će moći da me ucenjuju, pa nećete moći… Šešelj, sa kojim sam sarađivao 15 godina, davno je rekao: Ko god je mislio da Vučića ucenjuje i da bude bezobrazniji od njega, prevario se – poručio je Vučić.

A kakav je zaista sin Danilo možete videti u članku dole.

Podeli
Updated: јануар 25, 2021 — 7:36 pm

4 Comments

Add a Comment
  1. Hilandaru je obecano 2 miliona e za obnovu pre koliko godina ? Prosle godine sam ih pitao koliko su od tih para dobili sto im je obecano. Odgovorili su mi ni 1 e. Tako da te price okaciti macku o rep

  2. Zvezdan Jovičić

    Pa naravno da je život Danilu uništen kad se uhvatio u kolo sa kriminalcima i ubicama. Preporuka mu je sigurno stigla od „naivnog“ oca. Koga bre folirate?

  3. Presednik vredja narod,kao da minemamo ni trunke mozga.Sve zna u sve se razume,samo nikad cuo za aplikacije pogotovo skaj.Nikako da shvati da mu je sin zrela licnost,smesno glumata decak.Decak koji se druzi sa najbrutalnijim krminalcima.Sva presednikova obracanja su gadljiva jer su prepuna neistina negativnih kvalifikacija drugih.

  4. Danilo je „ubačen“ kao insajder da ih razbuca iznutra (hahaha)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *