Vučić: Narod nije baš pametan! Nije važno što će stadioni biti prazni!

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će Srbija dobiti Nacionalni stadion koji će biti jedan od najlepših u Evropi.

Nacionalni stadion u Srbiji će biti jedan od najlepših stadiona u Evropi, sa oko 55.000 gledalaca, potpuno zelen, sa drvenim gredama u ekološkom stilu, „fantastične lepote i nešto izvanredno“, istakao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao, gostujući na televiziji Hepi, da građani Srbije nisu racionalni po pitanju izgradnje stadiona i istakao da će većim ulaganjem u sportsku infrastrukturu biti i bolji rezultati, ali i da se menjaju navike navijača, koji će dolaziti sa porodicom da nešto, kako kaže, pojedu i popiju.

Drugim rečima nam je rekao da smo glupi, i to što znamo da su sportski stadioni prazni već 30 godina, njemu ne znači, ništa.

A ne znači mu zato što će firme tipa, Milenijum Tim i slične koje su bliske SNSu, biti izvođači radova i ubrati kajmak u milijardama evra.

Čak ga ne brine što se te milijarde mogu utrošiti na desetine pametnijih načina koji se mogu oploditi, ali ne. On će milijarde evra utući u stadione koji će decenijama zvrljati prazni.

„Mi ćemo da otvorimo krajem marta i u aprilu tri stadiona, tri ‘lepotice’, u Zaječaru, Loznici i u Leskovcu. Kada krene da se radi stadion ‘Rajko Mitić’, Zvezda će igrati na jednom ili na dva od tih stadiona“, rekao je Vučić.

Naglasio je da veruje da će Dragan Stojković Piksi napraviti dobar tim i da će Srbija posle dugo vremena uspeti da se plasira na Evropsko prvenstvo.

„Verujem da ćemo uspeti da pravimo sve bolje rezulate, kao i u rukometu i košarci“, rekao je Vučić.

Istakao je da očekuje da će rezultati u košarci tek biti dobri jer smatra da Srbija ima najjaču ekipu.

„To je reprezentacija kojoj malo ko u Evropi može da suprotstavi. Verujem u njih, ali moramo da gradimo infrastrukturu, moramo da menjamo navike. Ne žele ljudi samo da dođu da navijaju, već i da uživaju, pojedu tu i popiju i da im to bude kompletan doživljaj“, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: јануар 18, 2023 — 7:26 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *