Vučić: Ne izmišljajte da sam nekog zvao na tuču

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije tačno da je nekoga zvao na tuču, već da je rekao da oni dođu da njega tuku. On je naveo da su „došla njih petorica od 500 kilograma žive vage“, ali da nisu mogli da ga linčuju.

„Noćas su mi zamerili, pošto više ne znaju šta će da mi zamere… Sišao sam… Mesecima slušam, još od onog Siniše Kovačevića, kako će da nas biju na ulicama i svakog dana kako će da nas biju na ulicama i nikada to niste osudili“,  rekao je Vučić.

On je naveo da da sluša „od ovih kako će da trpaju u zatvor i danas i Anu i Aleksandra i sve druge“, kao i da sluša „kako će naše porodice da odgovaraju…“.

„Onda kada su preterali i kada su svakome na društvenim mrežama počeli da govore ‘ti ćeš da stradaš, stradaće i porodica, ti ćeš u zatvor, tebe ćemo da linčujemo, tebe ćemo da bijemo, ti ćeš da cviliš’. Kada su Ani Brnabić rekli glupačo, ološu, kokoško jedna… a ćutali su svi. I iz Vlade i iz tzv. nezavisnih medija, nevladinog sektora. Onda sam se drznuo i rekao ‘nema problema, nemojte te ljude da linčujete, dođite da linčujete mene’. Nemojte da izmišljate da sam nekoga zvao na tuču. Ja sam rekao dođite da vi mene tučete, što jasno čujete i vidite. Stojim mirno, za milimetar me niko pomerio nije“, rekao je predsednik Srbije.

On je izjavio da su „vriskali, kreštali“.

Došlo njih petorica od 500 kilograma žive vage, ali nisu mogli da me linčuju ni bilo šta drugo da urade. Ja sam pogrešio. I sad vidite dokle ta pokvarenost ide. Moji roditelji nisu imali novca na žalost da me školuju u Jejlu, Pristonu, Oksfordu… Školovao sam se zahvaljujući svojoj marljivosti i znanju na običnom državnom Pravnom fakultetu, budžetski sam deo bio.

Valjda sam bio, takav mi je broj indeksa bio. Ali sam odrastao i na ulici. Ja se toga ne stidim. Sišao sam i izletelo mi je nešto. Jedina reč zbog koje se izvinjavam narodu i građanima Srbije. Sišao sam i rekao sam ‘ajde evo došao sam, sam sam’. Njih petorica su me okružili. ‘Linčujte mene devojčice, rekao je Vučić.

Poslušajte sami šta je predsednik SNSa doslovno rekao.

Podeli
Updated: јун 28, 2021 — 11:32 am

1 Comment

Add a Comment
  1. da li znas sta upravo radis na vidovdan sa tv pika huskas brata na brata komsiju na komsiju , izazivas gradjanski rat .Zasto vojska i policija cute . sutra cete biti vi njegovi saucesnici ako ovo zlo ne prestane da huska jedne na druge.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *