Vučić: Ne razumem zašto je Kokeza odbio poligraf

Dobio sam sve neophodne informacije i ne bih da se izjašnjavam, osim da ne razumem zašto je čovek u kojeg sam imao poverenje odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide samo sa pitanjem da li je učestvovao u pripremi moje likvidacije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući privođenje Slaviše Kokeze.

Ne mogu da poverujem da je on učestvovao u tome, tog čoveka dugo poznajem i nikada u to neću poverovati, ali je čudno to sa poligrafom, rekao je Vučić, koga su novinari zamolili da prokomentariše ispitivanje predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.

Dodao je da je lično išao na poligraf „zbog gluposti, da pokaže narodu da ne laže“, i da smatra da čim neko ne de na poligraf, tu je nešto čudno.

„Ni njemu ni svima njima nikada nisam na senku zgazio, ni ja niti bilo ko iz moje porodice“, rekao je Vučić i pozvao nadležne organe da rade svoj posao.

„Koliko mi je žao i koliko se loše osećam govori moje raspoloženje, ali ne zato što sam uplašen, već zato što sam tužan“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare pošto je dočekao kontingent od 100.000 doza ruske vakcine na beogradskom aerodromu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da policija sumnja u istinitost iskaza koji je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza dao na današnjem informativnom razgovoru, potvrdivši da je Kokeza odbio poligrafsko testiranje.

Podeli
Updated: март 1, 2021 — 5:51 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. E Vucicu da znas ko sve od tvojih najblizih zeli i smrt da sam na tvoje mesto ja bih se povukao iz politike , dosta si se nakrao i ostavio ove tvoje niz vodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *