Vučić: Ne znam za incidente na stadionima i ne smeta mi što viču VUČIĆU PEDERU

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić izjavio je da nije čuo da je bio bilo kakav incident na utakmicama u Beogradu. Kaže i da mu ne smeta da mu viču „Vučiću, pederu“, dokle god je red i mir. Poručuje i da su stadioni bezbedni i da će dovesti svog sina Vukana na neku od sledećih utakmica.

„Nemam pojma o kavom preskakanju tribina govorite, možda je trebalo da vidim na nekoj od vaših televizija, koje ne gledam. Ne bunim se što viču ‘Vućiću pederu’, interesuje me samo da bude mir i red“, kazao je Vučić odgovarajući na pitanje novinarke N1 – ko su ljudi koji sa jedne tribine trče na drugu tribinu i da li su utakmice sigurne za svu našu decu.

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da „ćemo napraviti da fudbal da napreduje kao ostali naši sportovi“, a da o napretku sporta i značajnom ulaganju države govori i uspeh naših sportista Olimpijadi.

Kaže i da je uveren da će ovo biti najregularnija fudbalska sezona. „Za mene je važno da sezona bude fer, poštena i da mafijaši ne upravljaju našim fudbalom. A da li će neko da uzvikuje pogrde na moj račun – ja to slušam već devet godina“, rekao je Vučić i dodao je da je već na prvim većim protestima protiv njega kada je Bojan Pajtić nosio transparenet „Vučiću, pederu“ i on izašao i vikao s njim.

„Nemam pojma o čemu pričate…Garantovaćemo bezbednost na stadionu svim ljudima i odgovaraće svako ko bude počinio bilo kakav prekršaj“, rekao je Vučić.

Na pitanje da li bi poručio roditeljima da povedu decu na stadione, on je rekao:

„Što se poziva deci tiče, razmišljam ali ne mogu, idem u Skoplje 28. i 29. jula i neću moći da gledam utakmicu. Ako se dogodi da Zvezda prođe, povešću Vukana na neku od narednih utakmica na stadion pa neka gleda“, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: јул 27, 2021 — 4:47 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Dragoslav Petrovic

    Ko jos veruje ovom psihopati, sve sto kaze, cuje se drugo…

  2. Kada žrtvuje svoje dete za vlast, šta očekivati za tuđu decu???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *