Vučić: Ne znam za incidente na stadionima i ne smeta mi što viču VUČIĆU PEDERU

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić izjavio je da nije čuo da je bio bilo kakav incident na utakmicama u Beogradu. Kaže i da mu ne smeta da mu viču „Vučiću, pederu“, dokle god je red i mir. Poručuje i da su stadioni bezbedni i da će dovesti svog sina Vukana na neku od sledećih utakmica.

„Nemam pojma o kavom preskakanju tribina govorite, možda je trebalo da vidim na nekoj od vaših televizija, koje ne gledam. Ne bunim se što viču ‘Vućiću pederu’, interesuje me samo da bude mir i red“, kazao je Vučić odgovarajući na pitanje novinarke N1 – ko su ljudi koji sa jedne tribine trče na drugu tribinu i da li su utakmice sigurne za svu našu decu.

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da „ćemo napraviti da fudbal da napreduje kao ostali naši sportovi“, a da o napretku sporta i značajnom ulaganju države govori i uspeh naših sportista Olimpijadi.

Kaže i da je uveren da će ovo biti najregularnija fudbalska sezona. „Za mene je važno da sezona bude fer, poštena i da mafijaši ne upravljaju našim fudbalom. A da li će neko da uzvikuje pogrde na moj račun – ja to slušam već devet godina“, rekao je Vučić i dodao je da je već na prvim većim protestima protiv njega kada je Bojan Pajtić nosio transparenet „Vučiću, pederu“ i on izašao i vikao s njim.

„Nemam pojma o čemu pričate…Garantovaćemo bezbednost na stadionu svim ljudima i odgovaraće svako ko bude počinio bilo kakav prekršaj“, rekao je Vučić.

Na pitanje da li bi poručio roditeljima da povedu decu na stadione, on je rekao:

„Što se poziva deci tiče, razmišljam ali ne mogu, idem u Skoplje 28. i 29. jula i neću moći da gledam utakmicu. Ako se dogodi da Zvezda prođe, povešću Vukana na neku od narednih utakmica na stadion pa neka gleda“, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: 27 јула, 2021 — 4:47 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Ko jos veruje ovom psihopati, sve sto kaze, cuje se drugo…

  2. Kada žrtvuje svoje dete za vlast, šta očekivati za tuđu decu???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *