Vučić: Nema više zlostavljanja normalnog sveta, za napad na Pink ide hapšenje

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić osvrnuo se na pretnje opozicije da će upasti na Televiziju Pink.

Na konferenciji za medije predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarišući to što je lider “Dveri” Boško Obradović na Tviteru najavio napad na Televiziju Pink, Vučić je istakao da niko nema pravo da upada na nečijij privatni posed.

– Napad na Pink je bi bio napad na privatnu imovinu, isto kao kada bi se nekome upalo u kuću! Zamislite da neko kaže da je sledeća druga televizija koja nam se ne dopada. Neće više da zlostavljaju normal svet, noramaln narod koji želi da radi. Na vlast se dolazi izborima, a ne nasilje. Sabraćajnice koje je najavio Jeremić da će blokirati, neće se desiti. Svi će odgovarati. Možda će Jeremić platiti sve to. Sve može, i neprijavljeni skupovi. Da upradate u privatni poset, kompanije to ne možete. Da nosite testere i sekire, ne možete. Država će se ponašati kao država, vrlo blago, nećemo da zabrabnimo da šetaju po ulicama.

Te večeri kada su upali u RTS bilo ih je 1.584, zbog maltretiranaja ljudi imaju manje pristalica. U Pinirskom praku ih je bilo 1.030. Toj deci nisu poslali prave advocate, nisu ni žalbe napisali. Neka deca su danas svojom rukom su pisala žalbu, eto toliko koliko neko brine o njima. Neko samo želi da im uništi normalan život – rekao je predsednik.

Loading...
Podeli
Updated: 20 марта, 2019 — 8:37 am

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *