Vučić: Nikada ni u jednoj kampanji mediji nisu bili otvoreniji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mediji u Srbiji „nikada ni u jednoj izbornoj kampanji“ nisu bili otvoreniji nego što je to danas slučaj.

Gostujući na televiziji Pink, Vučić je rekao da je to dobro za Srbiju.

– Interesantno je da su neki koji se žale kako ih nema u medijima, imali veći rejting među građanima dok se nisu pojavljivali na Javnom servisu i nekim privatnim televizijama – dodao je Vučić.

Povodom odluke REM-a da zabrani spot izborne liste koju predvodi, rekao je da nikakve zloupotrebe dece nije bilo i ocenio da je suština tih kritika da mu se zabrani pojavljivanje u medijima.

Komentarišući spot u kom razgovara sa devojčicom, Vučić je rekao da je to „lep spot sa dobrom porukom koji nikoga nije uvredio“.

– Verovatno im je zasmetao jer se ljudima dopao. Nikakve zloupotrebe dece nije bilo, nismo vodili negativnu kampanju, pričali smo o problemima koje deca imaju od vrtića, škole. A zbog koga se bavite politikom ako ne prvenstveno zbog dece – rekao je Vučić.

Naveo je da se SNS-u zabranjuju spotovi, a da ta ista pravila ne važe za „drugu stranu“.

– Čisto licemeran pristup ali smo poštovali odluke državnih organa. Hteli su naši ljude da se pobune protiv takve odluke ali reč nismo rekli. Suština je kako zabraniti meni da se negde pojavim. Njima smeta samo jedan, razumeju ljudi sve – kazao je Vučić.

Podeli
Updated: јун 10, 2020 — 7:32 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *