VUČIĆ: Nikada niste bolje živeli, mediji su slobodni, za sve to zaslužn sam ja i Ana Brnabić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na sinoćnoj konferenciji za medije, rekao da je odlučio da Ana Brnabić ponovo bude premijer Srbije, jer kako kaže, ona je to zaslužila svojom odanošću i napornim radom.

Iako u Srbiji svaka treća porodica bukvalno nema za hleba i živi u teškoj bedi i siromaštvu, a više od pola Srbije nema nikakvo zaposlenje. Vučić tvrdi da se u Srbiji nikada bolje nije živelo, a da plate i penzije nikada nisu bile veće.

Predsednik Vučić tvrdi da građani nikada nisu bili bogatiji, a da za to, mogu da zahvale njemu i premijerki Ani Brnabić.

Vučić se osvrnuo i na stanje u medijima, pa je rekao da mediji nikada nisu bili slobodniji i demokratskiji nego sada.

On se požalio da su svi mediji, uključujući i RTS naklonjeni opoziciji, a da rade protiv njegove vlade, ali da njemu to ne smeta, jer je Srbija demokratska zemlja u kojoj je sloboda medija veoma bitna.

Vučić je na kraju priče o medijima, zaključio da u Srbiji ne postoji ni jedan jedini medij koji je naklonjen njegovom režimu, već da su svi mediji anti-režimski, što nije bio slučaj u vreme vladavine DOS-a.

Na pitanje novinarke N1, čime je to Ana Brnabić zaslužila da ponovo bude premijer Srbije. Vučić je rekao da je Ana Brnabić „najveći Srbin“ i da je Srbiju svuda predstavljala u najboljem svetlu.

Ana Brnabić je novi mandat saslužila svojim radom, ali i time što je bila maksimalno odana, rekao je predsednik Srbije Vučić.

Iako se ovih dana pominju afere Ane Brnabić i njenog rođenog brata. I iako ju je Marinika Tepić optužila da je firmi u kojoj je njen brat direktor, iz budžeta Srbije dala 180.000.000 dinara, Vučić kaže da je ona zaslužna za mnogo toga, te da je on odlučio da ona ponovo bude premijer Srbije.

Podeli
Updated: октобар 7, 2020 — 6:49 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Eeee moj Predsednice. Ja sam pre deset godina primao platu 90000 a danas za isti posao minimalac. U celoj firmi od 300 radnika jedino vlasnik zivi bolje a to je 1 od 300

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *