Vučić o protestu 9. maja: Doći će ljotićevci da se bore protiv fašizma

Povodom najava da će građani iz cele Srbiji na Dan pobede nad fašizmom, 9. maja, protestovati ispred zgrade Predsedništva, predsednik Aleksandar Vučić ocenio je danas da će „doći ljotićevci da se bore protiv fašizma“.

„Okupe se i prošetaju i šta onda? Zgrada će da padne sama od sebe i demokratija će da dođe sama od sebe“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Selevcu gde je u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ obišao preduzeća „Mikros Union“.

Vučić je to izjavio upitan kako komentariše izjavu potpredsednika Narodne stranke Siniša Kovačević da protesti širom Srbije ne bi trebalo da traju „još 100 nedelja“, nego do 9. maja, Dana pobede nad fašizmom, kada će se građani iz cele zemlje okupiti u Beogradu, ispred Predsedništva Srbije, ukoliko ne budu ispunjeni njihovi zahtevi.

Loading...

Vučić je kazao i da tokom protesta u Novom Sadu nisu oštećene prostorije Srpske napredne stranke, već da su izlepljene nalepnicama.

„Mnogo su hrabri, lepe neke idiotske nalepnice. Neka ih, neka lepe, ali počistićemo mi to, kao što čistimo Srbiju od smeća i dugova koje su ostavili“, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: 11 марта, 2019 — 7:45 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.