Vučić o Vidovdanu: Murat je VELIKI JUNAK kakvog nema u Srbiji (VIDEO)

Predsednik SNSa je ove godine obeležio Vidovdan na svečan način, koristeći ga u svoje političke svrhe. Tom prilikom je istakao da je Vidovdan dan kada će se videti ko je vera, a ko je nevera, aludirajući na boj na Kosovu i današnju političku situaciju vezanu za Kosovo I Metohiju.

Međutim, šta predsednik stvarno misli o Vidovdanu, Caru Lazaru, boju na Kosovo možemo saznati ako se vratimo par godina unazad kada je opširno govorio o boju na Kosovu, Lazaru i Muratu.

Podsetimo se da je Vučić u kampanji za prošle predsedničke izbore poručio ostalim kandidatima da će pobediti.

Napomenuo je da će nastaviti da priča o deficitu, rastu i o tome kako će da rešava probleme.

„Koliko ih je do sada pobedilo na tim glasanjima – Šešelj, Jeremić, Jankovic, Milenović, Boško Obradović, a Tadić je bez konkurencije…Uvek je pobednik kada reši da se kandiduje. Već imamo najmanje četiri pobednika, a biće ih još i svi su već postali predsednici“, primetio je Vučić.

On je poručio i da neće dozvoliti da „mejnstrim srpske politike i glavna mustra srpske politike“ bude da vam neko psuje i oca i majku i da pritom tog kome psujete roditelje okrivljujete da vam je on za nešto kriv, ukazujući da ono kroz šta je prošao poslanik SNS Aleksandar Martinović „to ni pas s maslom ne bi pojeo“.

A onda je na novinarsko pitanje, otkrio svoje prave misli o tom događaju i ličnostima.

Upitan da li se oseća kao da je u istoj situaciji kada je Murat rekao da „svi Turci krenu na Lazara“, Vučić je rekao da on ne liči na Lazara, a da ovde nema junaka, ni ozbiljnih stratega kao što je bio Murat.

„Murat je bio ozbiljan čovek i vojskovođa, a ovi naši ne mogu ni skute da mu nose. Što se mene tiče smešno je da o tome pričam“, naveo je premijer.

Prema njegovim rečima, ta filozofija ‘svi na jednog’ traje već dugo.

Podeli
Updated: јун 30, 2021 — 4:14 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Jadnik i bednik, uzdiže Turskog tiranina i osvajača, samo da bi pljunuo na opoziciju. Tu se vidi kakav karakter ima. Ućiće u istoriju, kao najgori predsednik svih vremena!

  2. Hvali se Murato ,dogadjaj iz istorije. uporedjuje danasnju opoziciju , Jadno i bedno .
    sto se ne pohvalinekim svojim dostignucem on zna samo na prevaru, laz, manipulciju, da udara po invalidima i penzionerima.. Ovaj nije ni covek on je ono bice sto ne zna sta je. musko ili zensko.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *