Vučić od besa razbio prozor: Kreće mafijaško preuzimanje TRIBINE PARTIZANA

Velika propaganda laži Aleksandra Vučića nije čekala mnogo da bi krenula u preuzimanje južne tribine Partizana. Dovoljno je bilo da samo jednom prodefiluje sportskom halom horski ona poznata Vučiću pederu i da obaveštajna služba zajedno sa Vučićem krenu u novo preuzimanje južne tribine.

Nakon utakmice srpski predsednik je razbio prozor u predsedništvu posle odgledanog video klipa na kojem je imao priliku šta da vidi, tačnije da čuje.

Kako Slavija info nezvanično saznaje diktator se već dva puta sastao sa Đorđe Prelićem navijaču Partizana koji je optužen za ubistvo Brisa Tatona, kada je nesrećni Francuz skočio i sam se ubio, da bi ga nesrećni režim Borisa Tadića zbog straha od Francuske i reakcije Evropske unije proglasio ubijenim, a nevine mladiće zatrpao višegodišnjim robijama koje su ostavile trajne posledice na njih kao ljude.

Vučić traži pouzdane igrače, oni koji mogu da satru glasača, da ga zaplaše pa ako treba i da ga ubiju, to je ono što SNS traži od svog novog najamnika.

Insajderske informacije govore o tome da je tiranin Aleksandar ponudio SVE, samo da se sa tribine nikada više ne čuje Vučiću Pederu. O detaljima pregovora ćemo vas blagovremeno obaveštavati i o tome da li će južna tribina prepustiti svoju slobodu naprednjačkim kerovima, kojima je cilj samo zatiranje istine i da cela Srbija ne sazna gorku istinu, a to je da nam je predsednik peder.

Izvor: Slavija info

Podeli
Updated: 6 јуна, 2021 — 9:30 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *