VUČIĆ ODLUČIO: Ko se ne vakciniše BIĆE KAŽNJEN

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek izjavo je da će, kao što je i navedeno u izmenjenom Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti koji je danas stupio na snagu, vakcinacija protiv virusa korona za određene kategorije biti obavezna i da će oni koji je budu odbijali biti sankcionisani.

Na pitanje novinara da pojasni deo Zakona koji se odnosi na obaveznu vakcinaciju i kako će biti primenjena, Đerlek je rekao da će najpre biti vakcinisani zdravstveni radnici, potom vojska i policija, a onda, kako kaže, „redom“ ostali.

Đerlek je dodao da se deo Zakona odnosi na obaveznu vakcinaciju, a deo samo na preporučenu vakcinaciju.

Istakao je da je Zakon isti za sve, te da će i državni službenici koji su, podseća, izabrana lica na određeni period, takođe biti sankcionisani ako se tome budu protivili.

– Zakon je isti za sve, bez obzira da li obavlja državnu funkciju ili ne. Mi smo pre svega građani Srbije, a državni službenici su izabrana lica na određeni period i zato će prema svakom pojedincu biti isti tretman i da će se sankcionisati svi oni za koje bude obavezna imunizacija, a ne budu želeli da se vakcinišu – rekao je Đerlek.

Preporučio je građanima da se vakcinišu protiv kovida, jer će, ističe, to biti dobra i sigurna zaštita za njihovo zdravlje, s obzirom na to da će se korisiti samo vakcine koje odobri naša Agencija za lekove.

– Verujemo Frajzeru i drugim ozbiljnim svetskim firmama, ali ipak najviše verujemo našim stručnjacima. Ubeđen sam da će naša Agencija odabrati bezbednu vakcinu koja će, uz sve to, biti i besplatna za naše građane – istakao je Đerlek.

Podeli
Updated: новембар 15, 2020 — 4:45 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Nece moci Vucicu,gotov si ajd probaj da vakcinises nekog,bice rata a ti si gotov izrode!!!Zgazicemo vas,narod nije lud ko ti bolesniku!!!!

  2. Još uvek je Korona (covid-19), misterija i za velike zdravstvene stručnjake!Dok se to ne otkrije,ne može se ni vakcina napraviti! Gospodo političari pošto vi sve bolje znate nego struka a lično ste u proteklom periodu doprineli (izbori,derbi…),pogoršavaju br.zaraženih,na žalost i preminulih samo zato što ste na položajima,nije važno dali su vam diplome lažne ili prave,ne daje vam to za pravo da upravljate i ljudskim životima! Prvo ćete se SVI Vi Vakcinisati takvim polu-ispitanim vakcinama a Mi ćemo sačekati bar pola godine prateći vaše zdravstveno stanje! Narodni heroji su kroz istoriju uvek bili u prvim redovima!

  3. Počeo je da se otkriva pravi sled događaja.Govorio sam još od maja meseca da je ovo veliki reset novog svetskog projekta i on se ostvaruje i to pretnjama i sankcijama i izveštavanjem o broju testiranih i zaraženih i umrlih koje su dovukli u sabirne logore da ih broje na licu mesta.Ovo je samo pokazna vežba koju posmatraju oni glavni SVETSKI SENKAŠI da vide reakciju na jedan vid zabrana koji je trenutno podnošljiv u svim državama.2023 će biti ono glavno zaključavanje i nametanje pod raznim ucenjivanjima i pretnjama i tu će prvo stradati policija i vojska jer imaju oružje pa zdravstvo i svi drugi kao nezavine individue.Navedene godine vakcina će se piti iz kašikicejer će sadržati tečni metal koji tako unet nemože niko izvaditi iz sebe -TRAJNO OSTAJE ZA BIO ROBOTE.Zato će sve službe koje poseduju ORUŽJE BITI PRVE U REDU ZA VAKCINU-ROPSTVO.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *