Vučić: PLAĆENICI SU DOBILI NALOG DA ME UBIJU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je dobio informacije da je plaćeni ubica Čaba Der rekao da je dobio nalog da ga ubije.

– Dobiosam informaciju da je istina da je plaćeni ubica Čaba Der danas policiji u Budimpešti otkrio da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da me ubije – rekao je Vučić.

Istakao je da se ne plaši tih pretnji.

– Svakako neće ništa prekinuti, ni pruge, ni puteve. Nemam baš nikakav strah, ne interesuje me šta ko pokušava da uradi – rekao je on.

Podsetimo, Čaba Der (39), plaćeni je ubica poznat pod nadimkom nasmejani ubica. On je trenutno u pritvoru u Mađarskoj zbog sumnje da je ubio najmanje troje ljudi – u Beogradu, Holandiji i Budimpešti.

On je prošle godine u decembru priznao da je u januaru 2018. na Banovom brdu u Beogradu hladnokrvno ispalio hice u Nebojšu Markovića (37) koji je u tom trenutku iz gepeka vadio dečja kolica.

Takođe, podsetimo i da je Nebojša ubijen greškom pošto ga je Čaba Der zamenio za Aleksandra Šarca, koji je pre par nedelja ranjen u TC Ušće, usled čega je nešto kasnije i preminuo. Inače, ubijeni Nebojša bio je Šarčev zet.

Podeli
Updated: новембар 19, 2020 — 6:26 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Opet.
    Kolko bre ovaj ima života svaki drugi dan ga neko ubija.

  2. Sve zna ovaj nas, hahahahahaha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *