Vučić: Plašim se svetskog sukoba

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da misli da Zapad želi kraj Rusije, a ne Putina.

Izjavio je da se plaši svetskog sukoba i podseća na američko naoružavanje Tajvana. “Dolazi nam još veća kriza, gledajte samo naoružavanje Tajvana”, kaže.

“Imam želju, a nisu želeli da me čuju, da ostanem upamćen kao neko ko je sačuvao mir i stabilnost u turbulentnom vremenu”, kazao je on.

“Voleo bih da ostanem upamćen kao graditelj, kao neko ko je promenio kompletnu infrastrukturu Srbije. Da budemo najsnažnija zemlja koja će da gradi dobre odnose sa susedima, da imamo manje istorkskih neprijatelja i više poklapanja intesea sa drugima”, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: април 8, 2022 — 3:55 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Zivim u Svedskoj koja vecinu svega uvozi ali nema nikakvih promena cena, osim goriva, koje je pre mesec dana neznatno poskupelo i cena od tada stoji u mestu…Sto se zivotnih namirnica tice Svedska nije jeftina ali koliko vidim u Srbiji namirnice kostaju isto, a polovina namirnica je ovde jeftinija, sto mi je totalno nelogicno…Nemacka je jos jeftinija i razmisljam da ovih dana skoknem do Libeka(Nemacka), napunim prtljaznik namirnicama i tako ustedim za 2 rezervoara goriva…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *