VUČIĆ: Počinjem sa isplatom narodu od 30 do 600 evra (VIDEO)

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić naveo je ko će sve dobiti novčanu pomoć ovog meseca.

On je u video-snimku objavljenom na društvenim mrežama ocenio da je sve to rezultat rada građana i države.

„Poštovani građani, u maju mesecu moći ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada, ali i rezultata srpske države. Već 6. maja idemo sa isplatom 30 evra pomoći i podrške svim našim penzionerima, zaslužili su. Dan kasnije korisnicima socijalne pomoći i ljudima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija“, kazao je predsednik.

Kako je dodao, već 10. maja ide se na isplatu 50 posto minimalca preduzetnicima – mikro, malim i srednjim preduzećima.

„12. maja krećemo sa isplatom 30 evra svim ostalim građanima koji su se prijavili, a već 20. krećemo sa isplatom 100 evra za sve građane srpske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji koji su se prijavili i, razume se, 200 evra za nezaposlene na Kosovu i Metohiji“, najavio je Vučić.

Odmah posle toga ide se, kaže, sa drugom tranšom od 600 evra za auto-prevoznike.

„Dakle, sve to je bilo moguće samo zahvaljujući vašem strpljenju, vašem radu i vašem trudu. Istovremeno, hoću da vas pozovem još jedanput da se vakcinišete i da pokušamo da završimo sa ovom epidemijom, da je pobedimo – onda ćemo imati još više uspeha i još bolje rezultate“, zaključio je predsednik SNSa.

Podeli
Updated: мај 3, 2021 — 4:33 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Pokradene penzije iz 2019 kada nije bilo povecanja ta godina je lukavo preskocio i eto mu ta razlika i penzioneri zadovokjni sto su nasamareni a i vucic pun dzep.

  2. OVAJ JE SVE LUDJI. DELI POMOC 30€, A GOVORI DA JE SRBIJA NAJBOLJA U EVROPI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *