VUČIĆ PODIVLJAO: Protivnici migracije su odvratna, fašistička đubrad (VIDEO)

Društvene mreže zapalila je skandalozna izjava predsednika SNS u kojoj naše građane koji decidno kažu da nisu fašisti, naziva fašističkom đubradi, dok istovremeno prećutkuje seriju napada na žene i zapaljene kuće i vikednice u Subotici.


Na samo da u našoj zemlji veliki broj medija poziva na cenzuru teme migrantskog nasilja, blokranje medija koji izveštavaju kroz šta su sve prošle žrtve, već je i predsednik države otvoreno zauzeto stav kojim krivicu svaljuje na naše građane.


Pro-migracioni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić uputio je salvu uvreda na račun onih koji misle drugačije od njega, komentarišući patrole protiv migrantskih napada u centru Beograda.


“Prestanite sa takvim glupostima đubradi fašistička, sa tim prelivanjem čaša i ostalim budalaštinama” rekao je vođa trenutni najjače stranke u našoj zemlji.


Iako su aktivisti naglasili migrantima da oni nisu nacisti ili fašisti, kao i da veruju da su migranti dobri ljudi, ali ih mole da prošire poruku među sunarodnicima da ne napadaju naše građane, predsednik SNS je ponovo širio generalizacije i stereotipe, koji sa graniče sa govorom mržnje.


Aleksandar Vučić se ni jednog trenutka nije dotakao dokazanih napada na naše žene, a nije pomenuo ni veliki broj zapaljenih kuća u Šidu i Subotici, a preskočio je i da pomene masovna silovanja u Kelnu i Roterhamu koja su počinili upravo migranti, nad ženama evropskog porekla.


On u svom stavu deli gledišta sa političkom NVO Žene u Crnom, koja je zatražila kažnjavanje patrola, zbog širenja rasne mržnje. Ipak nije obrazloženo koja je to rasa migrant u pitanju jer patrole nisu organizovane na osnovu rase, nego zbog migracije, a migrant može biti bilo koje boje kože pa i iste boje kao i član patrola.


Šta se zapravo desilo u Beogradu


Posle serije incidenata širom Srbije, koji idu od napada na žene, prebijanja, napada na maloletnike, pa sve do paljenja kuća, u Beogradu su formirane građanske patrole koje nadziru ponašanje migranata.


Obzirom na organizovana silovanja u Kelnu koja su migranti počinili za novogodišnju noć, a u kojima je zlostavljano preko 1.500 žena, sličan skandal u Roterhamu koji broji 1.400 žrtava, tema u Beogradu su takođe bile žene.


Grupa od desestak naših građana, šetala se u potezu od Zelenog Venca do parka kod ekonomskog fakulteta i upozoravala ekonomske migranti i azilante da ne diraju žene u Srbiji.

Podeli
Updated: јун 17, 2020 — 4:02 am

3 Comments

Add a Comment
  1. Smrad iz čipuljića došao da naziva Srbe fašistima, ovaj čovek nije smeo da bude biran jer mu je poreklo nepoznato.

  2. Posedujemo snimke i fotografije sa terena rado ćemo ih podeliti sa svim medijskim kućama koje žele da ih objave

  3. SRBIJA NIKAD NIJE IMALA OVAKO DJUBRE OD PREDSEDNIKA. NARODE OSVESTISE!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *