VUČIĆ: POKLONIĆU 200 MILIONA EVRA ZVEZDI I PARTIZANU

Dan posle velikog uspeha i plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, održao je konferenciju za novinare na kojoj je pričao o želji da na žrebu crveno-beli izvuku Dinamo iz Zagreba, ali i o poslu koji tek predstoji crveno-belima kada je u pitanju modernizacija kluba i ostajanje u korak sa klubovima koji igraju elitu, gde će Zvezda biti drugu godinu uzastopno.

Jedan od problema na koji su ukazali švajcarski novinari bio je odlazak do miks zone, jer je neophodno da obiđete čitavu zapadnu tribinu, zatim prođete dobar deo pored severne tribine i stoninak metara niz Ljutice Bogdana, kako biste stigli do ulaza za svlačionice.

Pitali smo Zvezdana Terzića razmišlja li se kako bi taj problem mogao da bude otklonjen, na šta je on poručio da je to nerešiv problem u ovom momentu, i da je jedino rešenje izgradnja novog modernog stadiona.

Otkrio je da je uveliko razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je ponudio da država rekonstruiše stadione Zvezde i Partizana uz izgranju Nacionalnog stadiona, kao i da je država spremna da izdvoji i do 100 miliona evra za novi stadion Zvezde.

Sam predsednik Vučić je rekao da je tačno da će država pokloniti 200 miliona evra za rekonstrukciju stadiona Zvezde ali i Partizana.

Izvor: Dnevni Žurnal

Podeli
Updated: август 29, 2019 — 5:25 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Мангупе поклони нешто пензионерима они су ти виоше учинили него звезда и партизан, кад већ нећеш да им вратиш оно што си им отео

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *