VUČIĆ PONAVLJA OBEĆANJE: Spremili smo oštre mere kao odgovor na ponašanje Prištine!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Beograd spremio mere protiv Prištine, koja je pre devet meseci uvela takse, i naglasio da će se sa njima ići posle sastanka u Parizu.

„Spremili smo mere. Gledaćemo da ne pogode Srbe na KiM, zato su one ograničene, ali vrlo snažne i oštre. Nećemo ići s njima dok se ne završi sastanak u Parizu“, rekao je Vučić posle sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM.

Kako je dodao, njegov zadatak u Parizu će biti da upozna predstavnike Evrope, Merkelovu i Makrona, o odgovoru Srbije posle devet meseci anticivilizacijskih taksi, rezoluciej o tzv. genocidu, formiranju vojske, nesprovođenju Briseskog sporazuma od strane Prištine.

Loading...

Predsednik je rekao i da znamo da su jedinice ROSU u pripravnosti i da nameravaju da hapse Srbe, i pozvao međunarodnu zajednicu da spreči takav razvoj događaja.

Podeli
Updated: 24 маја, 2019 — 5:16 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. U Vucicevom stavu. Nedostaje pod hitno uvodjenje kontra mera na uvoz sa Kosova istim kako je vlast Kosova uvela Srbiji. Takodje sa kosovskim vlastima ne treba bilo sta pregovarati u vezi „TAKO ZVANE DRZAVE KOSOVA. PO USTAVU SRBIJE KOSOVO JE SASTAVNA TERITORIJA SRBIJE. TAKODJE JE TO U REZOLUCIJI SAVETA BEZBEDNOSTI 1244. i SPCa. Vucic nije smeo da u bilo cemu pregovara van ustava Srbije. Vucceva izjava je da u pregovorima da dobijemo barem nesto malo od Kosova u pregovorima koje je on sprovodio. Automatski je pogazio ustav Srbije, da je Kosovo sastavni deo Srbije, rezoluciju ujedinjenih nacija 1244. Takodje to je uvideo da to ne podrzava Srpska crkva. Odluka skupstine Srbije o izdaji Kosova bice ne vazeca. Naj vaznija odluka, bice na referendum gradjana Srbije. Uveren sam da ce rezultati glasanja bit u visokom procentu protiv odluke skupstine Srbije. Automatski skupstina Srbije nece imati prava da radi u ovakvom sastavu. Izbori za parlament srbije, moraju biti pod hitno odrzani takodje i za predsednika Srbije. Pod strogim pravilima stvarnih rezultata glasaca Srbije. Mora se pod hitno uvesti glasacki listovi sa kopijom. Na svakom glasackom listu mora biti: broj glasackog lista od
    0.000.001 sve do broja koliko glasaca ima u Srbiji , potpis izborne komisije na glasackom mestu takodje i naziv glasackog nesta. Originalan glasacki list ce biti ubacen u kutiju a kopiju glasac zadrzava kod sebe. Rezultate glasanja sa svih glasackih mesta, sa brojevima koji su za koga glasali objaviti na internetu. Jednostavno ce svaki gradjanin moci uvidi da li je njegov glas istinito prikazan i da li je bilo nekih nepravilnosti. U smislu da su pokojni prikazani da su glasali, takodje moze se uvideti u koliko od svih poznanika nije glasao a da je njihovo glasanje prikazano da su glasali. Jednostavno su se vrsile teske protiv zakonite zlo upotrebe stvarnih glasackih rezultata. Tom kriminalu zlo upotreba se pod hitno mora stati na put, uvodjenjem promena upravo kako sam naveo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.