Vučić: Prosečna plata 555 evra, postali smo zemlja pobednika (VIDEO)

Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je prosečna plata u martu iznosila „tačno 555 evra“, kao i da je to mnogo više nego u trenutku kad je postao premijer, navodeći da Srbija više nije zemlja gubitnika već pobednika za šta su zaslužni građani.

„Imam dobru vest za sve ljude u Srbiji. Prosečna plata u martu iznosila je tačno 555 evra. To je ono što smo čekali. Znali smo da je mart taj referentni mesec, prema preliminarnim podacima“, naveo je Vučić, u video-snimku objavljenom na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Kako je poručio građanima, „555 evra u poređenju sa 330 kada sam postao predsednik Vlade je ogroman napredak Srbije i za to ste zaslužni vi“.

„Pre svega ste zaslužni zbog toga što Srbija više nije zemlja gubitnika nego zemlja pobednika koja može u svemu da se takmiči i pobedjuje one koji su ne decenijama već vekovima bili ispred nas“, rekao je Vučić.

On je istakao da je uveren da zajedno i ujedinjeni mogu da postignu da se plate pre kraja godine dignu na više od 600 evra.

Podeli
Updated: мај 24, 2021 — 7:49 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *