Vučić: RIK falsifikuje i krade! (VIDEO)

Vučić toliko jako želi da preuzme funkciju Republičke izborne komisije, da rezultate referenduma i izbora objavljuje pre nje, a sada je usled svog poraza indirektno optužio RIK da krade i falsifikuje.

– Jesmo slagali nešto? Jesmo jedan rezultat slagali? Jesmo nešto pogrešili? U čemu je problem? Je l’ može RIK da kaže nešto drugo? Pa može, ali bi morao da falsifikuje. Zato što mi ne falsifikujemo, mi ne krademo – objasnio je Vučić svojoj omiljenoj novinarki sa Pinka.

Može se zaključiti da ukoliko Vučić objavi drugačije rezultate od ostalih organa, komisija, političkih protivnika, mora biti da oni lažu, jer naš predsednik to ne bi nikada. Tako je, iako je rezultate referenduma objavio pre organa kome je ovo zvaničan posao, Vučić izjavio da ukoliko se njegovi i RIK-ovi rezultati ne poklope, onda oni lažu.

I pored stotina fotografija počinjenih nepravilnosti od strane režimskih glasačkih komisija i građana koji javno ukazuju na raznorazne malverzacije koje su se dogodile na referendumu, predsednik izgleda u tome ne vidi problem.

Bitno je ukazati kada drugi laže i radi nešto nezakonito ili neprimereno, pa je u toku istog intervjua optužio i saborce iz SNS-a da su zagovarali da pobedi opcija „ne“, te da su oni krivi zbog po naprednjake loših rezultata referenduma.

Može se zaključiti da nije lako ovih dana biti Vučić, jer je na referendumu izlaznost bila mala, malverzacije brojne, a protivljenje ogromno. Ovo predsedniku ne da mira, jer je referendum bio svojevrsno opipavanje situacije pred izbore. A neće moći zauvek da krivi druge za svoje neuspehe i optužuje ih da lažu.

Podeli
Updated: јануар 19, 2022 — 7:24 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Ovakvog lažova majka više ne rađa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *