Vučić sa leta za Pariz: Narode ne brini, država će TUĆI FAŠISTE I HULIGANE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima Srbije da će država umeti da „zaštiti mir i stabilnost uprkos kriminalnim, huliganskim, nasilničkim napadima“ kojima su, kako je naveo, „svi šokirani“.

U video-poruci na zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije, Vučić je sinoćne nerede u Novom Sadu uporedio sa upadom fašističkih jedinica u taj grad 1941. i zamolio sve građane „i u Beogradu i u Novom Sadu i usvim drugim gradovima“ da se „ne suprotstavaljaju batinašima“.

„To ćemo da radimo mi, kao država. Radićemo i pobedićemo. Sačuvaćemo mir za našu zemlju. Predaja nikada nije bila opcija“, rekao je Vučić.

„Ja sada letim za Pariz da se borim za našu Srbiju. Vidimo se uskoro. Srbija pobeđuje“, dodao je Vučić u video-poruci iz aviona na putu za Pariz gde se danas sastaje sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

View this post on Instagram

Poruka predsednika Vučića građanima Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Ova neverovatna poruka sa leta za Pariz pokazuje svu bolest ovog režima, ali pokazuje i strah jer je namenjena onima koji ostaju u Srbiji dok je Vučić u Parizu.

Strah SNS klike je vidljiv, od kako su počele demonstracije oglasilo se svega par funkcinera SNS, Vulin, Stefanović, a na režimskim medijima kruže uglavnom SNS “politički analitičari”. Većina je zaćutala, a mnogi ublažavaju retoriku.

Podeli
Updated: јул 9, 2020 — 1:41 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *