Vučić savetuje: Pijem LEKOVE I RAKIJU i nije mi ništa (VIDEO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je opštine Despotovac, Paraćin i Rekovac. Vučić je posetio Tehničku školu, Dom zdravlja, a zatim i manastir Manasiju u opštini Despotovac. U Paraćinu je obišao Hotel „Biogor“, u naselju Sisevac, a u opštini Rekovac, Dom kulture i Vinariju „Lastar“.

Nakon kraćeg obraćanja, u prisustvu lokalnih predstavnika, episkopa šumadijskog Jovana i ministarkom za kulturu, Majom Gojković, krenuo je u obilazak.

Tokom ovog obilaska Despotovca, Paraćina i Rekovca udelio je okupljenom narodu nekoliko stručnih medicinskih saveta.

Pored medicinskih saveta nije odoleo njegovom ominljenom hobiju, ponižavanju resornog ministra koji je sa njim u obilasku. Pa je i ovaj put umesto Drobnjaka iskoristio ministra Nedimovića za svoje psihološke potrebe ponižavanja podređenih.

Većina normalnog naroda se redovno pita o mentalnom zdravlju našeg predsednika, njegovom vrlo čudnom ponašanju u raznim prilikama, još čudnijim izjavama, gestikulaciji tokom obraćanja novinarima, tonu govora…i odakle dolaze sve te neobične pojave.

Sada smo možda dobili odgovor posle sopstvenog priznanja da pije alkohol i lekove, i da to redovno čini. I ne samo to, nego i preporučuje narodu kao stručni savet.

Najbolje je da pogledate sami jer je teško poverovati u ovakvu scenu.

Podeli
Updated: јул 22, 2021 — 1:40 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Pa jedna rakija ne moze napraviti nista lekovima za pritisak.Samo dejstvo malo umanji.Meddjutim uz lekove za psihodelicna dejstva ta kombinacija je losa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *