Vučić: Smanjenje cenzusa smeta onima koje ne VOLE NAROD

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je komentarišući izborne uslove, i nedavne izmene zakona o izbornim uslovima da smanjenje cenzusa smeta onima koji neće da učestvuju na izborima, jer „sve vreme imaju strah od naroda“.

Vučić je za RTS rekao je da je smanjenje cenzusa rizično jedino za Srpsku naprednu stranku koja će imati manje poslanika u Skupštini.

„Neki ljudi neće na izbore zato što znaju da ih narod ne voli“, rekao je Vučić u gostovanju u Dnevniku RTS, ističući da je opozicija koja zagovara bojkot napravila svoj medijski kartel, blok svojih medija preko kojih govore „đubre jedno, ološu jedan“.

Tačno je da Tanja Fajon gaji animozitet prema SNS

Loading...

Vučić je izjavio da je tačan stav Aleksandra Martinovića da poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon gaji animozitet prema Srpskoj naprednoj stranci.

Predsednik se saglasio sa stavom šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Aleksandra Martinovića i dodao da izjave obe strane ponajviše govore o Tanji Fajon.

„U evropskoj kulturi je da se čuje drugačije mišljenje. Oni bi da se ništa ne kaže o njima, ali bi da iznesu loše etikete o drugima. Očekujte da ćete iz Srbije uvek dobiti odgovor koji je pristojan i u skladu sa evropskim vrednostima“, istakao je Vučić.

Podeli
Updated: 12 фебруара, 2020 — 8:01 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.