Vučić: Smeje nam se ceo svet

Smeje nam se ceo svet što sedimo na tolikom litijumskom blagu, a nećemo da ga iskoristimo, ali to su ti špijuni koji vršljaju Srbijom, oni po svaku cenu hoće da spreče da Srbija štrči svojim uspesima pa je guraju prljavim marifetlucima u regionalni prosek.

Pa zašto onda ne koristimo taj litijum, upitala je Jovana Jerimić? Pa zato što su naši ljudi na žalost naseli na provokacije stranih službi. A on je to znao odmah, to šta strane službe smeraju, ali nije bio svestan „dubine napada“.

Ponovio je Vučić i ono da mnogih životinja u cirkusu ima, ali da nema vuka jer se vuk ne može pripitomiti, aludirajući na sebe, Vučića, i svoju nepokolobljivost i neustrašivost.

I onda ponavljanje standardnog repertoara o velikim pritiscima i obmanama Zapada kome se verovati ne može, pa kako smo, eto, mi, i to na Vidovdan ne bi li nas potpuno unizili, bili izručili Slobodana Miloševića, a zatim i Radovana Karadžića i Ratka Mladića, a da smo, to jest oni drugi, za to dobili samo viznu liberalizaciju, pa kako sada da im, tom Zapadu, verujemo bilo šta.

Podeli
Updated: јануар 8, 2023 — 4:23 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *