Vučić: Špijuni su okupirali beogradske hotele

Predsednik Aleksandar Vučić danas je rekao da mu je čista savest po svim pitanjima, i da je našim ljudima sa KiM rekao da ako znaju da nije bio uz njih svih ovih godina, onda ne treba da mu veruju.

On je gostujući jutros na TV Pink objavio da je Kfor odbio naš zahtev za povratkom srpskih snaga bezbednosti na KiM, ali i saopštio podatak da je u Beogradu oko Nove godine boravio „rekordan broj stranih špijuna“ i da su strane službe uništile projekat eksploatacije litijuma u Srbiji.

Pojasnio je da su obaveštajni podaci koje je dobio potvrdili da je „Beograd za Novu godinu bio kao Kazablanka“ i da „nema špijuna koji nisu okupirali naše hotele“.

To nikad tako nije bilo, rekord smo postigli, takav broj špijuna od 20. decembra do 5. januara u Beogradu nije zabeležen od Drugog svetskog rata.

Očigledno je da su mnogi spremali svašta, ali dobro. Znate, strane službe rade svoj posao, tako su nas uništili sa litijumom, ja sam jedini koji o tome smem da govorim. Direktno su nas strane službe uništile, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: 8 јануара, 2023 — 3:45 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *