Vučić: Srbija nije pokradena! PKB je prodat u otvorenoj tenderskoj proceduri!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, komentarišući izjavu zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića da je Srbija prodajom PKB-a „opljačkana za najmanje 106 miliona evra“, da to nije tačno jer je prodaja obaljena u otvorenoj tenderskoj proceduri.

„Oni koji opljačkali zemlju dok su bili na vlasti vam kažu da otvorena tenderska procedura nije dobra?“, upitao je Vučić nakon sastanka sa papom Franjom u Vatikanu.

Vučić je kazao da je tender za prodaju PKB-a bio otvoren i su oni koji su „ukrali 600 miliona“ mogli da se jave na tender.

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je ranije danas da je finansijskim izveštajem koji je objavila kompanija Al Dahra potvrdjeno da je Srbija prodajom PKB-a „opljačkana za najmanje 106 miliona evra“.

Loading...

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da je kompanija Al Dahra u finansijskom izveštaju za 2018. godinu prikazala da je vrednost PKB-a čak 106 miliona evra veća od cene po kojoj ga je kupila od države Srbije.

Podeli
Updated: 12 септембра, 2019 — 4:09 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.