Vučić: Stvarno ne znam čime sam zaslužio film, verovatno da se pokaže da sam ĐAVO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da mu je emitovanje dokumentarnog filma „Vladalac“ na televiziji N1 pokazatelj da će predstojeći izbori biti najteži za Srpsku naprednu stranku (SNS) i da je „vrlo moguće da će SNS te izbore izgubiti“.

U izjavi novinarima nakon obilaska radova na obnovi Infektivne klinike u Beogradu, Vučić je rekao da je taj film, posvećen njemu, posledica kampanje koju organizuju i plaćaju „ujedinjeni tajkuni Srbije“, odnosno Dragan Đilas, Dragan Šolak i Miroslav Mišković, za koje je ocenio da bi da se „vrate na vlast i pljačkaju Srbiju“.

„Ponosan sam koliko im smetam i što sam uspeo da pobedim sve njihove dilove. A ovo mi pokazuje da su rešili da ulože mnogo od svojih pokradenih milijardi.

I zato će izbori biti najteži za nas i vrlo je moguće da ćemo izgubiti“, rekao je on i dodao da će na film odgovoriti još većim radom i energijom, kako bi pokazao da lažima i montažama nije moguće pobediti rad i posvećenost.

Loading...

On je rekao da se u tom filmu ne vidi ništa drugo osim mržnje i dodao da je film pripreman pred izbornu kampanju kako bi se podiglo narodno nezadovoljstvo i da bi se ljudima reklo da je „Vučić đavo i đubre“

„Pitao sam se čime sam zaslužio film od četiri sata, osim što smo videli da sam ja kriv što je neki predsednik opštine uznemiravao damu, iako smo preduzeli sve da pokažemo da sa tim nismo saglasni i da to osuđujemo.

Kriv sam bio i za požar u nečijoj garaži, iako smo mi uhapsili našeg predsednika opštine. Ne znam šta više očekujete?“, rekao je on.

Podeli
Updated: 19 фебруара, 2020 — 6:55 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.