Vučić: UBIJTE ME VEĆ JEDNOM, ČEKAM VAS (VIDEO)

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić prilikom obilaska radova na kovid bolnici u Batajnici odgovarao je na pitanja novinara. Jedno od njih bilo je da prokomentariše objavu Sergeja Trifunovića.

U objavi je naveden jedan od komentara u kojem piše o polemici da li je trebalo predsednik Vučić da govori na sahrani mitropolita Amfilohija, da je mitropolit trebalo da govori na Vučićevoj sahrani

Objava Sergeja Trifunovića na tviteru

– Sergej Trifunović je u pravu. Odavno sam im rekao. Najbolje rešenje umesto što gubite stotine miliona evra, od kupovine radio stanica, od raznih televizija, N1, Nova S, platili Danas, svih medija protiv mene… Lakše ljudi da me ubijete! Samo jedan problem imate, nemoj da se lažemo.

 Ajde više, uradite to već jednom. Je l’ to Tviter i Fejsbuk nisu zabranili? A Trampu jesu statuse, a nisu zabranili ove pozive na ubistvo legalnog predsednika? Ajde više, šta čekate – rekao je predsednik SNSa Vučić.

Predsednik SNSa se po ko zna koji put zaneo i zavapio za svojim ubistvom, iako zna da su pretnje preko tvitera i fejsbuka prazna puška isfrustriranih ljudi. Uostalom, ne plaćamo mi džabe gardu i kobre da ga čuvaju

Podeli
Updated: новембар 8, 2020 — 3:49 pm

2 Comments

Add a Comment
    1. Vidi. Ideja ti je odlična.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *