Vučić usanjao, da deca u školi treba da rade dva sata dnevno, pa će tako i da bude ( VIDEO )

„Deca će morati da nauče da rade ili u fabrikama ili u njivi“ izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas gostujući na Radio televiziji Pančevo.

Tako nam je „zlatno doba“ SNS došlo i pre nego što je vlast kroz „Budućnost Srbije“ najavljivala, a sve pod izbornim sloganom „Za našu decu“!

Nakon predizbornog spota sa devojčicom koji je zabranio REM i činjenice da se bolesna deca leče apelima sa bilborda, Vučić je još jednom „pokazao“ da zna kakva je budućnost naše dece. Ako on ostane na vlasti…

Gostujući u emisiji „Lice nacije“ predsednik Srbije je istakao da postoje dve stvari koje će ljudi morati da upražnjavaju ukoliko žele napredak.

– Prva stvar je ta da će deca u školama morati dva sata dnevno da rade, da budu pripremljeni za posao, da ranije odlaze od roditelja i da budu spremni da rade ili u fabrikama, ili u njivi, ili bilo gde, ali moraće da nauče da rade.

Druga stvar je mnogo važnija, to je da kada završite fakultet sa 23, 24 ili 25 godina ili srednju školu sa 18,19 godina, da posle toga ne možete sve vreme samo radite, a da ne napredujete na intelektualnom nivou, već da morate da izdvojite dva sata dnevno da učite – istakao je Vučić.

Kampanja koja se simbolično zove „Za našu decu“ jeste sve, ali izgleda da samo za našu decu nije. Budućnost Srbije će tako morati da fizikališe i da se prilagođava sistemu dok nam ne bude bolje, a to će, prema Vučiću, biti 2025. do kada nas očekuju prosečne plate od 900 evra.

– Nije kraj života kada ste završili školu, da mašete svojom diplomom. Ja sam završio Pravni fakultet i da uzmem da mašem svojom diplomom. Nije dovoljno. Morate da se usavršavate, morate da učite dodatno, morate da napredujete, jer to je ono što zahteva savremeni svet. Menjaju se tehnologije, menjaju se uslovi života, saznaju se mnoge nove stvari i to je ono što mi možemo i moramo da uradimo – zaključio je Vučić.

Tako nam je „zlatno doba“ SNS došlo i pre nego što je vlast kroz „Budućnost Srbije“ najavljivala, a sve pod izbornim sloganom „Za našu decu“!

Podeli
Updated: 8 јуна, 2020 — 9:56 am

3 Comments

Add a Comment
  1. Pa šta im fali da rade? Generalno ne podržavam vlast ali ova ideja je ok. Treba da nauče da rade šta je tu problem,a ne da jašu roditelje do besvesti. Njiva,fabrika,građevina…što jel sramota?

    1. Uvedi ti ponovo obavezu sluzenja vojske bez izuzetaka…da razmazena balavanderija postanu ljudi

      1. I vojska i rad. Nerviraju me ovi sto misle da brane prava. More, ja bi licne karte u vozacke uveo tek od 25te godine, a do tada kajs po guzoci i motika u ruke i da se slusaju stariji obavezno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *