Vučić: Vulin i ja ćemo podneti krivične prijave PROTIV SEBE

Naprednjački lider Aleksandar Vučić najavio je na RTS-u da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra podneti krivičnu prijavu „sami protiv sebe“ zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka. Vučić je još jednom istakao da je spreman da ide na poligraf i odgovara na pitanja – da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem, kao i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

Bolesni diktator je demantovao ministra Nebojšu Stefanovića, koji tvrdi da je FBI učestvovao u slučaju Belivuk. Vučić je na RTS-u, gde se sam pozvao kao gost, izjavio kako su Belivuka i njegovu grupu pratili i uhapsili članovi srpske policije i BIA.

Reagujući na izjave ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji je saopštio javnosti da je FBI učestvovao u akciji praćenja Belivuka, što se prema Stefanovićevim rečima dogodilo dok je on bio ministar policije, ludi Fahrijev sin kaže „da je siguran da je ministar slučajno pogrešio“.

– FBI nije uradio ništa po ovom pitanju. Nema učešća FBI u slučaju Belivuk, jer nam ništa nam nisu dostavili. Radile su naša policija i BIA – demantovao je Vučić svog ministra odbrane.

– Zna narod ko se u ovoj zemlji bori protiv mafije i ko im je stao na vrat – rekao je predsednik u svoju odbranu.

Dakle, cirkus se nastavlja i opet ćemo imati prilike da posmatramo neviđenu farsu u režiji Aleksandra Vučića i njegovog diktatorskog režima.

Podsećamo da je ovu novu uzbunu režima podigao Nebojša Stefanović koji je otkrio da je zapravo FBI pokrenuo ceo slučaj Belivuk.

Izvor: Slavija info

Podeli
Updated: август 2, 2021 — 1:15 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. IGRA ZA MALA DECA DA BI OTISLI NA NAMESTEKI POLIGRAFCIC.
    ONI SE SPRDAJU VOJVODI STEPI. NIKOLI TESLI, MARKU MLJANOVU, NJEGOSU. BAGRA SE SPRADA SA NASIM PRADEDOVIMA KOJI DADOSE KRV DA BI SE OVI USUNJALI U SRBIJU I RASPRODALI JE , ONI SU POTOMCI NACISTICKE NEMACKE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *