VUČIĆ: ZA PUCANJA CEVI U BEOGRADU KRIV JE TITO A NE VESIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stao je u odbranu zamenika gradonačelnika Gorana Vesića. Čitav niz pucanja cevi u glavnom gradu, privuklo je i pažnju predsednika.

Vučić je rekao da on nije ni pomišljao da zbog toga da otkaz Vesiću ali ni zbog skandala oko Trga Republike i okolne kaldrme koja se ponovo iz početka postavlja.

Normalno je da negde pukne cev tokom detaljne rekonstrukcije sistema cevi. Kakve veze ima Vesić sa tim? Neke cevi su pukle same od sebe kao što su pucale i prethodnih decenija. Mnoge cevi su stare više od 50 60 godina. Dakle dotrajale su. Kakve veze Vesić ima sa tim? One bi pukle pa pukle, nebitno ko je na čelu grada – rekao je predsednik.

Ako već tražite političku odgovornost onda je realnije da optužite Tita i komuniste. Jer većina tih cevi je postavljana u njegovo vreme. Ajde što su ih postavljali nego to nisu uradili prema planskoj dokumentaciji. Kada danas majstori kopaju i hoće da zamene cevi oni gledaju staru dokumentaciju. Ali su cevi postavljane drugačije nego što je ucrtano i zbog toga dolazi do pucanja – zaključio je on.

Loading...
Podeli
Updated: 26 септембра, 2019 — 8:25 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Da ali su cevi postavljali radnici a crtali inženjeri a ne tito opet zato on nije kriv

  2. A ne…. Za sve je kriv Bog kad je stvorio čoveka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *