Vučić: Zvezdane staze su stigle u Srbiju, a ja sam seljak čovek 

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom otvaranju tehnološkog centra američkog proizvođača električnih vozila Rivijan.

Predsedniku Vučiću je predstavnik kompanije pokazao jedan model vozila, a zbog veličine gepeka, koji se nalazi u prednjem delu vozila, našalio se da može da posluži i kao bazen za decu.

Takođe je izjavio da je za našu zemlju veoma značajno što je došla jedna takva kompanija i da ne može da sakrije sreću.

„Ovo je ono za šta živim. Srećan sam kada se takve stvari dešavaju u našoj zemlji“, prokomentarisao je kratko Vučić tokom obilaska.

„Ja sam seljak čovek, naučio sam na menjač“, našalio se.

Vučić se obratio javnosti i istakao da je dolazak Rivijan komapanije od velikog značaja za našu zemlju kao i da su „zvezdane staze“ stigle u Srbiju s obzirom da je došla jedna od najinovativnijih kompanija u svetu za e-vozila:

„Na ovome smo radili najmanje godinu i po dana. Ovaj dolazak je za nas veoma značajan. Rivijan je najinovativnija komapanija u celom svetu kada su u pitanju elektična vozila. Najbolje iz sveta smo doveli u Srbiju – Srbija je to jedina uspela. Pored SAD i Kanade, otvorili su centar samo u Srbiji. Niko drugi u Evropi ne može time da se pohvali“, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: децембар 10, 2022 — 7:33 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *