VUČIĆEV EKSPERT SE ŠEGAČIO O SMEŠNOM VIRUSU – VUČIĆ SE URLANJEM BRANI OD LAŽI (VIDEO)

Dok su se u celom svetu države pripremale za strašne udare epidemije koronavirusa, srpska vlast, kakva je, želela je da prikaže superiornost u odnosu na svetske sile, pa je na račun novonastale bolesti zbijala šale, izlazila pred novinare i šegačila se…

Javnost se zgražavala nad takvim ponašanjem zvaničnika (koje je donekle sama izabrala), a situacija se pogoršavala…

I više ništa nije smešno!Italija je zabarikidirala celu državu, predsednik Francuske Emanuel Makron u javnost izašao i rekao da će se ta država teško izboriti sa Covid-19 virusom.

Kinezi uveli drastične mere pregleda svakog stanovnika, svake zgrade, Njujork proglasio vanredno stanje, a u Srbiji… Predsednik poručuje „perite ruke sapunom“ i udrite po alkoholu.

Loading...

– Gde alkohol postavite, tu koronavirus ne raste. Ja sam sad sebi našao dodatni razlog da popijem po jednu čašicu dnevno – rekao je Vučić na konferenciji za medije 26. februara.

Stručmnjak koga je izabrao sam predsednik SNSa je zbijao šale kako koronavirus postiji samo na fejsbuku, te slao žene u povoljan šoping na područje Italije gde stanovništvo umire u stotinama.

Sve je izgledalo kao da su pre izlaska na pomenutu konferenciju, svi prisutni popili mnogo više od po jedne čašice. Prvo pitanje koje je u javnosti probudilo sumnju je – zbog čega krizni štab zasedao 26. februara, ako tada nije bilo koronavirusa u Srbiji.

Drugo pitanje, zbog čega Aleksandar Vučić, u potpunosti nestručan za medicinu, komentariše šta je dobro, šta ne, koga je briga za njegovo laičko mišljenje i šta je time postigao?

A danas, kada je registrovan već dvanaesti slučaj korona virusa, predsednik SNSa je odjenom dobio paničnu amneziju u kojoj tvrdi da se ništa od ovoga nije ni desilo.

Zatim je predsednik SNSa počeo kao zadušna baba da kuka kako trpi lažne optužbe o tome kako je izrečeno da je virus smešan, kao da nije bio na konferenciji za novinare na kojoj je njegov ekspert upravo to tvrdio.

Najverovatnije bi moglo biti da je predsednik SNSa družeći se po koridorima Srbije sa Drobnjakom, postao ljubitelj alkohola, i da se zaista ne seća sporne konferencije. Teško je utvrditi šta je u pitanju, jer predsednik SNSa gaji i neguje veliku ljubav prema logoreičnoj konfabulaciji. Zli jezici ( ne mi) bi rekli, prema patološkoj neistini).

Podeli
Updated: 11 марта, 2020 — 5:13 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.