VUČIĆEV OBRAZ – PRIZNALA DA JE LAGALA PO NAREDBI SNSa da je tukao opozicionar ( VIDEO )

Medijska mašinerija tabloida pod kontrolom vlasti u avgustu 2018. napala je i u pritvor odvela čoveka koji je „prebio“ sekretarku Srpske napredne stranke u Vladimircima Aleksandru Krstić u Šapcu, što se sada ispostavilo da je bila laž!

U ispovesti za TV Šabac ona je ispričala kako funkcioniše i po kom principu radi SNS i priznala da je po naredbi vlasti u Šapcu vređala lidere opozicije, a zatim i da je, takođe, po naredbi naprednjaka, lažno optužila pripadnika Dveri da ju je fizički napao.

Naime, Krstić je prvi put dospela u javnost u avgustu 2018. godine, prilikom osnivačke skupštine Saveza za Srbiju u Šapcu, kada je nakon pomenutog incidenta završila u Hitnoj pomoći, gde je preko reda pregledana, a sve u režiji Srpske napredne stranke. Fotografije njenih navodnih povreda širile su se putem društvenih mreža i režimskih tabloida.


Ona je tada optužila S. M., pripadnika pokreta Dveri Boška Obradovića, da ju je udario šakom, pa potom pesnicom i razbio joj mobilni telefon, a mediji pod kontrolom vlasti ovaj navodni „napad“ opisali su kao „težak incident koji je obeležio početak kampanje Saveza za Srbiju u Šapcu“.

Loading...

– Ne znam ni kako se desilo, samo sam se odjednom našla na pločniku. Boško je naišao sa ovim njegovima, a dečko u krem majci me je udario pesnicom – pričala je tada uplakana Krstićeva.

A režimski tabloidi „ispirali su usta“ Boškom Obradovićem i liderima opozicije, koji su optuženi za ovaj navodni napad, koji je Krstić po sopstvenom priznanju, odglumila.S. M. zbog izrežiranog incidenta pretilo je tri godine zatvora.

Njemu je dva dana nakon navodnog napada određen pritvor zbog sumnje da je fizički nasrnuo na Aleksandru Krstić, uoči početka tribine Saveza za Srbiju u Šapcu, a na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje.Sada, dve godine kasnije, Aleksandra Krstić pred kamerama u emisiji „Podrinske specijal“, koju uređuje i vodi Hanibal Kovač, iznela je kako je sve zaista bilo.- Sve naredbe stizale su iz Beograda, jer su to tako prezentovali čelnici SNS u Vladimircima.

Ja nijedan papir tih naredbi nisam videla, ali za taj skup u Šapcu bilo je naređenje da skupim devet aktivista i da sa njima idem pred Šabačko pozorište, da vičemo: „Lopovi!, Lopovi!“ i da zviždimo.

Cilj je bio da prekinemo sklapanje Saveza za Srbiju. Kad je stigao Boško Obradović, došlo je do koškanja, između obezbeđenja i naših ljudi, i tom prilikom sam zadobila udarac u predelu malog mozga. Tu je bio neki mlađi aktivista, verovatno iz Šapca jer ga nisam poznavala, koji me je odvezao u bolnicu, i rekao da kukam na sav glas. Imala sam prioritet kod lekara, iako je na intervenciju čekao jedan ozbiljnije povređeni pacijent.

Otpuštena sam iz bolnice oko 23 časa, a policija je čekala da dam izjavu. Od mojih pretpostavljenih rečeno mi je da ne dajem nikakve izjave za medije – rekla je ona.S. M. je u razgovoru za Direktno.rs rekao da navodni udarac u potiljak koji Krstić pominje, nije mogla da dobije od njega.- Ja sa tom ženom nikakav kontakt nisam imao, imao sam problema sa tim SNS batinašima koji su me šutnuli s leđa i ja sam se onda branio od njih, na snimcima se to vidi. Ona je snimala telefonom i u celoj priči jesam mahinalno, kako sam se od njih branio, njen telefon udario, misleći da je nešto iznad moje glave.

Takvu sam izjavu dao i u policiji. Ona je stajala sa strane Šabačkog pozorišta. Stajala je sa strane i vređali su nas. Inače, ja nisam Obradovićevo obezbeđenje, kao što su pisali mediji, tamo sam bio u svojstvu člana Dveri koji je pozvan na osnivačku skupštinu SZS u Šapcu – objašnjava naš sagovornik.

– Bio sam šest dana u pritvoru zbog toga. Ponavljam, nikakav kontakt nisam imao sa dotičnom gospođom, sem taj fizički sa njenim telefonom koji mi je bio iznad glave. U trenutku kada sam se okrenuo da uđem, neko me je šutnuo od njih. Okrenuo sam se i uzvratio im. Branio sam se, to je moje moje prvo i ustavno pravo da branim lični integritet.

Kako Aleksandra Krstić kaže, napravljeno je i 40 lažnih profila da se na svaki način vređa opozicija. Po naređenju morala je da fotografiše i lidere opozicije: Đilasa, Jeremića, Obradovića…

Krstić je nakon pet godina predanog rada na organizacionim i sekretarskim poslovima u SNS u Vladimircima posvedočila o „ekipama na terenu“, podmetanjima, botovanju…

Kako je navela u razgovoru sa Kovačem, osnovni razlog za ovu ispovest bilo je nezadovoljstvo što je na čelo SNS u Vladimircima došao Goran Zorić, kako kaže prebeg iz DS, ali ona ostaje i dalje član SNS i poštuje Aleksandra Vučića.

Ukazala je i da je za tih pet godina dala sve od sebe za stranku, da je obavljala dužnost sekretarke, bavila se pravnim i finansijskim poslovima u stranci, da je bila PR opštine Vladimirci, i da je radila i u Turističkoj organizaciji.

Posle svega, sa dvoje dece kao samohrana majka, otišla je iz Vladimiraca u Šabac.U žižu javnosti je ponovo dospela zbog krađe telefona predsednika opštine Vladimirci. Otkrila je da je po naređenju Zorića trebalo da uzme telefon od predsednika opštine Milorada Milinkovića jer je on navodno šurovao sa opozicijom.

– Nekako je udešeno da obavljam poslove kod Milinkovića, a s obzirom da je on često zaboravljao taj telefon, ja sam ga uzela i predala Zoriću. Nakon toga sve to sam priznala policiji, i uslovno sam osuđena na dve godine – ispričala je Aleksandra Krstić.
Izvor: Direktno

Podeli
Updated: 26 фебруара, 2020 — 12:53 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.