VUČIĆEV REŽIM PRIZNAO: Znali smo za prve slučajeve korone ali smo raspisali sakupljanje potpisa i omogućili ŠIRENJE ZARAZE

Režimski tabloid „Kurir“ nastavljajući kampanju protiv nekadašnjeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, kojeg je Aleksandar Vučić optužio da je kovao zaveru protiv njegovog života, objavio je da Režimski tabloid „Kurir“ nastavljajući kampanju protiv nekadašnjeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, je Kokeza učestvovao na biznis forumu na Kopaoniku (1 – 4. marta 2020), zajedno sa devojkom Tamarom Lazić, zarazio koronavirusom pola učesnika tog foruma. Iz ovoga se zaključuje da je vlast znala za slučajeve zaraze koronom i pre 6. marta, kada je objavljen, zvanično, prvi slučaj zaraze Kovidom-19.

– Kokeza i Tamara su prošle godine pravo iz Milana došli na Kopaonik. Tamo je u toku bio Kopaonik biznis forum. Kokeza nije bio panelista, ali su on i Tamara uveče išli na večere u poznate restorane na planini (imena poznata redakciji), gde su bili i učesnici biznis foruma – prenosi ovaj tabloid reči neimenovanog izvora.

Međutim, interesantno je da ovaj medij sada otkriva nešto u šta je srpska javnost dugo sumnjala. Naime, Vučić nas je ubeđivao, a mediji preneli, da je prvi slučaj koronavirusa u Srbiji zabeležen 6. marta 2020.

Pogledajte ovaj video gde Darija Kisić govori da je prvi slučaj bio 1 Marta.

Dakle, sada Vučić preko „Kurira“ poručuje da je vlast znala za slučajeve zaraze koronavirusom i pre navedenog datuma prvog slučaja 43-godišnjeg muškarca iz Subotice.

U vreme kada je Vučićev epidemiolog, Branimir Nestorović, preporučivao ženama da slobodno mogu u šoping u Milano, jer ih štiti estrogen, Kokeza je poslušao doktora i sa punim poverenjem poveo svoju devojku Tamaru u Milano.

– Inače, Kokeza i Lazićeva su na Kopaonik došli pravo iz inostranstva – bili su u Švajcarskoj, pa u Milanu, gde su, kako smo ranije pisali, pokupili koronavirus, pa su na planini zarazili „pola biznis foruma“.

VUČIĆEV REŽIM PRIZNAO: Znali smo za prve slučajeve korone ali smo raspisali sakupljanje potpisa I ŠIRENJE ZARAZE

Znači, Vučić je znao da su Kokeza i devojka mu pokupili koronavirus, ali je ćutao o tome i dopustio da zaraze druge ljude, a zvanično je prijavio prvi slučaj dva dana po završetku foruma i to čoveka koji nema veze sa skupom na Kopaoniku.

Treba podsetiti, da je zvanična vest o zarazi koronom Slaviše Kokeze puštena 14. marta 2020. godine.

Podeli
Updated: април 3, 2021 — 6:21 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *