Vučićev sin Danilo u LEKSUSU POD PRATNJOM KOBRI DOŠAO NA FUDBALSKU UTAKMICU

Danilo Vučić i Marko Milošević sinovi moćnih očeva koji zloupotrebljavaju moć

Inicijativa za Požegu objavila je da je Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u sredu doputovao u Požegu u automobilu „leksus“ pod rotacijom, u pratnji „Kobri“ i drugog obezbeđenja, gde je prisutvovao fudbalskoj utakmici između domaće Sloge i beogradskog Rada. Ova informacija izazvala je buru u naprednjačkom leglu, a Inicijativa za Požegu odgovorila je „Nebojši iz Beograda i ministru vojnom“.

Njihov odgovor ministru odbrane Nebojši Stefanoviću prenosimo u celosti.

– Inicijativi za Požegu je potpuno jasno da u svetu Nebojše Stefanovića ne postoje udruženja građana koja nisu nečiji satelit. Gospodine ministre, moramo Vas razočarati – kod nas u Požegi i to biva!

Ako ste zaboravili, u pitanju je ona ista Požega u kojoj je pohapšeno naprednjačko opštinsko rukovodstvo, zbog kršenja zakona. Udruženje običnih građana (iza kojih ne stoji niko) ukazuje na sve zloupotrebe, makar ih činio i (za Vas) nedodirljivi Danilo Vučić.

Pogrešnu ste priliku izabrali da se vratite u milost apsolutnog gospodara. Moraćete u nekoj drugoj situaciji da brišete minuse koji dovedoše do izglasavanja onolikog nepoverenja Vama, unutar Srpske napredne stranke.

Fotografije automobila u kojima je Danilo došao na utakmicu

Znamo mi dobro šta podrazumeva zaštita štićene ličnosti, kojoj je obezbeđenje dodeljeno. Normalno i pristojno obezbeđenje, u uređenoj državi.

Međutim, ono čemu smo u našoj Požegi svedočili daleko je od toga!

Da li je odred Kobri obezbeđivao Danila i dok je radio u prodavnici za 500 evra, gospodine ministre? Da li je odred Kobri obezbeđivao Danila kada je dočekao „Kapetana Dragana“ i, prema rečima samog Vasiljkovića, uručio mu kesu para i ključeve od kola i stana? Ako Kapetan Dragan laže javnost, lažemo i mi Vas.

Mantru o crtanju mete uporno ponavljate, ali u to ne veruje više niko.

Ukazivanje na bahatost i privatizovanje države nije crtanje mete na leđima bilo kome, već je dosledna borba za javni interes i Srbiju kao pristojnu državu!

Inicijativa za Pozegu će tu borbu nastaviti. Za nas i dalje niko neće biti iznad zakona!

Podeli
Updated: октобар 30, 2021 — 10:14 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *