Vučićeva savetnica, a bivša Dačićeva „drugarica“ Suzana Vasiljević i njena burna prošlost!

Upoznajte “vrsnu PR menadžerku” Suzanu Vasiljević. Ona je savetnica za medije Aleksandra Vučića. Suzana je malo poznata javnosti, ali već godinama žari i pali po kabinetima Vlade Srbije. Dok je radila u MUP-u, pištoljem je nasrnula na jednu njenu koleginicu!

Suzana Vasiljević uopšte nije poznata javnosti, ali već godinama radi pri vrhu države kao savetnica za medije ili “PR menadžerka”. Trenutno je zaposlena u kabinetu Prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcija, koje prenosi Blic, Suzana prima platu od oko 110.000 dinara mesečno.

Vasiljevićeva ima veoma “bogatu” radnu biografiju. Vlade se smenjuju, odlaze i dolaze, ali ona na mestu “vrsnog PR menadžera” ostaje.

Pre nego što je otškrinula vrata PR-a, radila je navodno kao novinar i producent sa svim nivoima Vlade i medijima širom Srbije, kao i iz čitavog sveta uključujući predstavnike najvećih televizijskih stanica (CNN, BBC, CBS, Channel 4 & PBS).

Vasiljevićeva je u MUP-u priredila skandal neviđenih razmera koji je vešto zataškan.

Prema pisanju Kurira 17. maja 2013. godine, jedna Dačićeva savetnica pretila je drugoj zaposlenoj ženi u MUP-u izvadivši pištolj! Kurir nije preneo o kojim imenima je reč, ali ubrzo je otkriveno da je upravo Suzana Vasiljević mlatila pištoljem po MUP-u.

– Dačićeva saradnica – njegova savetnica za medije u stranci, poznata po kratkom fitilju i dugom jeziku, pre nekoliko godina, tokom svađe s jednom od devojaka iz pres-službe, izvadila je pištolj i počela da preti i maše. Ona je u više navrata pretila toj devojci preko Fejsbuka, ostavljala joj grozne poruke, tako da je ova situacija nije nikog iznenadila – kaže izvor Kurira iz MUP.

Vasiljevićeva je ubrzo udaljena sa pozicije PR menadžera MUP, ali ne zbog smrtonosnih pretnji, već zbog vanbračne seks afere sa tadašnjim službenikom Ambasade Francuse u Beogradu, Žoržom Uriotom.

Prema pisanju nedeljnika Akter 23.4.2012. godine, Žorž Uriot je tada bio predstavnik francuske obaveštajne službe. Suzana Vasiljević je uklonjena iz MUP-a i prebčena na novo radno mesto u JP “Srbijašume”.


Suzana Vasiljević i Žorž Uriot

Prema neproverenim informacijama, upravo je Vasiljevićeva zadužena za “Aferu prisluškivanje”. Naime, u medijima je 2013. godine osvanula informacija da domaće obaveštajne službe i službe bezbednosti nezakonito prisluškuju telefone najviših državnih zvaničnika, naročito Dačića i Nikolića.

Međutim, nisu Dačić i Nikolić bili meti prisluškivača već Suzana Vasiljević koja je sa pomenutim funkcinerima bila u kontaktu. Praćeni su svi njeni razgovori sa državnim funkcionerima.


Siniša Mali i Suzana u MUP-u poznata kao „Mače“

Iako Aleksandar Vučić veoma dobro poznaje burnu prošlost Suzane Vasiljević to ga nije sprečilo da je postavi na mesto njegove savetnice za medije! Vasiljevićeva je jedina Vučićeva savetnica dok drugi funkcioneri Vlade ima više savetnika za razne oblasti.

Vasiljevićeva je Vučiću bila i savetnica za medije dok je na kratko bio ministar odbrane! Čak je imala i svoje imejl adresu.


Aleksandar i Suzana zajedno protiv korupcije

Za Vasiljevićevu takođe tvrde da nije imala završen fakultet za njenog boravka u MUP-u pa je naknadno završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

Iako više ne radi za policiju, njena biografija i fotografija još nisu uklonjeni sa zvaničnog sajta MUP-a. Ili možda tamo i dalje radi?

Pogledajte i snimak njenog gostovanja u vestima nekadašnje Fox televizije. Posebno obratite pažnju na njene pokrete, govor tela i način govora. Zaključićete da je reč o relativno histeričnoj i nestabilnoj osobi.

Izjava Suzane Vasiljević počinje na 2:35

Podeli
Updated: 13 априла, 2019 — 7:16 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *