VUČIĆEVA SRBIJA: Kriminalci sa bakljama slobodno šetaju gradovima, dok su svi ostali u karantinu (VIDEO)

Građani Srbije u kućnom su pritvoru već skoro dva meseca, a sinoćnji primer paljenja baklji i slobodno kretanje pristalica Srpske napredne stranke širom Srbije u vreme policijskog časa samo je pokazatelj da u ovoj zemlji postoje dupli aršini i da zakoni ne važe jednako za sve.


Sinoćnja poruka pristalica vlasti praćena paljenjem baklji, kojima u Nišu zamalo nije izazvan požar na Somborskom bulevaru, kada su baklje pale na tendu jedne radnje, vređanjem opozicionog lidera Dragana Đilasa, skandiranjem, jeste poruka građanima Srbije da je na snazi upravo bahatost!


Ne može a da se ne postavi pitanje, odakle pristalicama Srpske napredne stranke dozvole za kretanje u vreme policijskog časa?


Da li ih uopšte imaju i ako imaju, na osnovu čega su ih dobili?

Loading...


Da li će svi oni koji su sinoć, u vreme policijskog časa, na čelu sa poslanikom Srpske napredne stranke Vladimirom Đukanovićem, koji je čak snimio video u kojem pali baklje i proziva Đilasa, odgovarati?

Da li je sinoć građanima Srbije koji su apolitični ili nisu pristalice vlasti poslata poruka da su građani drugog reda i da u ovakvoj „naprednoj Srbiji“, ipak, pravila nisu ista za sve?

Podeli
Updated: 30 априла, 2020 — 8:20 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.