VUČIĆEVI MEDIJI: Kon je na platnom spisku Rokfelera! (VIDEO)

Mejnstrim mediji čija gledanost i čitanost su drastično pale u poslednjih 12 meseci sve češće moraju da urade nešto što ne žele kako bi uspeli da izbegnu finansijski krah te se ponekad desi i da u nekoj od emisija na njihovim televizijama ugoste i one ljude koji smeju da kažu ono što žele već direktno učestvuju u borbi protiv prehlade koja je svakako prisutna i u našem društvu a u medijima pogotovo preko Kona i Kriznog štaba.

Ovog puta, sve o histeriji koja se nadvila nad našim narodom i sistemom kao i o glavnim učesnicima te histerije pričao je Ivica Božić, istaknuti član grupe Antiglobalisti Srbije koji je gostovao u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović na televiziji K1.

Slobodumni građani su tako dobili prvu priliku da neko za njih iznese ono što oni misle, i Božić je upravo to uradio uprkos pokušajima same voditeljke da na njoj svojstven način osujeti proboj proverene i slobodne informacije:

,,Kako vi očekujete da se slobodan čovek pridržava tih mera kada prvi oni koji trebaju daju pogrešnu sliku i onda udaraju po običnom čoveku, kojem se naplaćuju kazne”– rekao je Božić

,,Govorili smo za vreme prve bocke da će doći i druga, treća, četvrta. Bocke su postale biznis i svi znamo da je to farmakobiznis koji uslovaljava. Uzmimo Krizni Štab sam dr Kon je na platnom spisku istih tih Rokfelera”– zaključio je Božić

Podeli
Updated: септембар 23, 2021 — 7:24 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *