VUČIĆEVIĆ: VUČIĆ JE JEDINI POŠTEN U POSLEDNJIH 70 GODINA!

Oni koji danas napadaju auto-put već su imali priliku da se pokažu dok su bili na vlasti i za to vreme izgradili su nekoliko kilomnetara autoputa i Most na Adi bez pristupnih saobraćajnica, a koji je svečano otvaran čak nekoliko puta, rekao je za “Novo jutro” televizije Pink glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Vest o novoizgrađenim, ali i najvljenim autoputevima od izuzetnog je značaja za celu Srbiju, kaže Vučićević. Još 1945, kako ističe, govorilo se o potrebi izgradnje moderne saobraćajnice brzog tipa prema Zapadnoj Srbiji.

– Još tada se govorilo o tome, a ostvarili smo 74 godine kasnije. Čekalo se ovoliko jer su vlasti bile nesposobne i jer su vladali uvek oni kojima je bio preči lični džep od državnog budžeta. Prethodna vlast krenula je u izgradnju auto-puta prema Čačku i to u kampanji 2009/2010. godine. Za tri godine koliko su bili na vlasti napravili su čak 12,5 kilometara puta – priča Vučićević i dodaje da se nakon smene vlasti krenulo u intenzivniju izgradnju tog autoputa.

Kaže i da je deonica Ub-Lajkovac, koju su gradili Đilas i Tadić, morala skoro potpuno da bude srušena, kako bi se ispravio auto-put pravljen od gline.

– Rađeno je nekvalitetno, a sve da bi se uzele pare i da bi se hvalili kako grade autoput. Sada ti stručnjaci drže lekcije oko “Miloša Velikog”, nazivaju ga “takozvanim” i smatraju sebe većim stručnjacima. Kada jesu, zašto oni ne izgradiše autoput – upitao je Vučićević.Dodaje da im smeta što se zove “Miloš Veliki”, pa je tako Zoran Živković juče izjavio da Miloša Obrenovića niko nije oslovljavao sa “Veliki”.

– Kakav je nama čovek bio premijer, dobro je da ova država i postoji! Predstavljaju se kao veliki stručnjaci, elita, vlasnici izvanrednih diploma, a ne znaju da se glavna ulica u Beogradu zvala Miloša Velikog – kaže Vučićević za Pink.

Podeli
Updated: август 19, 2019 — 4:19 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Ovaj je kreten svoje vrste.

  2. Sad moze brze,do njegovog sela.Ovakvi likovi su rodjeni za brazdu.

  3. Pokakim vam se u usta obojici

    Zašto bre ješgovna? Ako si gladan idi da ti vučić da sendvič, nemoj da smrdiš sa punim ustima govana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *