VUK DRAŠKOVIĆ: Vučić je za ulazak u NATO! (VIDEO)

Doskora sakriveni koalicioni partner Aleksandra Vučića, nekadašnji „kralj ulica i trgova“ Vuk Drašković koji je na izbornoj listi naprednjaka dobio dva poslanička kandidata na 111. i 112. mestu, aktivno se uključio u izbornu kampanju!

Gostujući na Kurir TV u emisiji „Crveni karton“ Svetislava Basare, Drašković je otvorio dušu i izgovorio:

Mi smo u koaliciji, na listi Aleksandra Vučiča, koji je izgovorio jednu rečenicu na Fakultetu političkiih nauka, a rečenica glasi: SRBIJA BI REŠILA SVE SVOJE BEZBEDNOSNE I EKONOMSKE PROBLEME KADA BI POSTALA ČLANICA NATO ALIJANSE!“

Šokirani i preplašeni Basara, nadajući se da će Drašković u sledećoj rečenici demantovati samoga sebe, upitao ga je :“Kada je to izgovorio?“, Drašković je ipak, sav zvaničan potvrdio: „Izjavio je to pre godinu i po dana na Fakultetu političkih nauka.“

Poslednji Basarin pokušaj da izvadi kestenje iz vatre i spase Vučića od izliva iskrenosti Draškovića, bilo je pitanje: “ Tako skoro?“, a Drašković je samouvereno potvrdio: „Da, da“.

Da podsetimo, ta čudna i gotovo mistična veza Aleksandra Vučića i NATO pakta, traje još od bombardovanja 1999. godine kada je, u tišini i sakriven iza NATO projektila koji su razarali zemlju, gotovo besplatno prisvojio državni stan od 117m2 u tada najskupljoj zgradi u Beogradu u Ju biznis centru, čuvenoj Crvenkapi.

Ova zanimljiiva Vučićeva veza sa NATO paktom, nastavila se i nakon njegovog dolaska na vlast 2012. kada je za svoje lične savetnike postavio Tonija Blera i Gerharda Šredera, koji su 1999. godine bili premijeri Velike Britanije i Nemačke. Oni su bili ne samo glavni zagovornici bombardovanja, već i kopnene intervencije na našu zemlju do koje srećom nije došlo.

Vrhunac Vučićevog izliva ljubavi ipak je bio kada je poklonio donaciju od dva miliona dolara građana Srbije Hilari Klinton, predsedničkom kandidatu na izborima u SAD i supruzi Bila Klinton, a koji je praktično bio šef vojne operacije NATO pakta u tadašnjoj SR Jugoslaviji.

Dok napada svoje političke protivnike da su za NATO – Vučić očigledno sam tako misli. To je i jedan od razloga zašto ima podršku Zapada sve ovo vreme.

Podeli
Updated: фебруар 22, 2022 — 8:51 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *